Rohkema info nägemiseks:

KÄNNUDISAIN OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme lilleseadete valmistamise ja müügiga, samuti pakume eritellimusel lilleseadeid ja ürituste dekoreerimise teenuseid.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast maailma, kus ilu õitseb ja lõhnad täidavad õhku. Kännudisain OÜ usub, et lilli ümbritsetuna on võimatu end halvasti tunda. Üle kümne aasta oleme loonud võluvaid lilleelamusi, mis puudutavad südant ja tõstavad vaimu.

Meie teekond algas 2013. aasta suvel, kirg lilleseade vastu ja pühendumusega tuua rõõmu meie loomingu kaudu. Meie asutaja ja lilleseadja, Monika Miil, on mitte ainult ettevõtluse ja lilleseade alal sertifitseeritud, vaid täiendab pidevalt ka oma oskusi, et olla kursis viimaste trendidega lillekujunduses.

Meie missioon on lihtne: Pakume värskelt lõigatud ja potililli, eritellimusel lilleseadeid ja terviklikke ürituste dekoreerimise teenuseid. Olgu selleks armastuse tähistamine, elu mälestamine või lihtsalt looduse puudutuse toomine oma koju, me oleme siin, et luua neid täiuslikke hetki.

Elavatest kimpudest kuni rahustavate kaastunde seadeteni, meie tooted on meie pühendumuse kvaliteedile ja ilule tunnistajaks. Pakume:

  • Värskelt lõigatud lilli
  • Potitaimi ja aialilli
  • Isikupärastatud seadeid pulmadeks, matusteks, sünnipäevadeks, jõuludeks ja muudeks sündmusteks
  • Käsitsi valmistatud dekoratsioone, vaase, potte ja ainulaadseid kingitusi
  • Hooajalisi töötubasid ja aiandusabi

Meie teenused ulatuvad kaugemale kui ainult lilled. Väikese aia kujundamise kursuse läbinuna pakume ka suvist muruniitmist ja trimmerdamise teenuseid. Ja neile, kes seda vajavad, pakume kullerteenust ja hauahooldusteenuseid.

Iga vars, kroonleht ja leht Kännudisain OÜ-s on hoolikalt valitud, tagamaks, et saate kõige värskemad ja kaunimad looduse väljendused. Meie klientide tunnistused räägivad enda eest, kiites meie rolli nende eriliste päevade - nagu pulmad Sangaste lossis - tõeliselt maagiliseks muutmisel.

Liitu meiega elu tähtsündmuste ja igapäevaste naudingute tähistamisel lilledega, mis räägivad palju. Kännudisain OÜ-s on iga õis lugu ja me ei jõua ära oodata, et saaksime olla osa sinu loost.

Õitsevad hetked, armastusega loodud!

Kontakt

KÄNNUDISAIN OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mari M.

Suurepärane klienditeenindus ja imelised lilleseaded!

- Kristiina P.

Väga professionaalne ja tähelepanelik personal!

- Mart S.

Meie pulmade kaunistamisel olid nad tõeliselt imetlusväärsed!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Millised on suvise pulma populaarsed lilleseadete trendid?

Suvi - aeg, mil päike valab oma soojust ja loodus ärkab ellu, luues ideaalse tausta armastuse tähistamiseks. Pulmade korraldamisel on lilleseaded oluline osa, mis aitavad luua õige atmosfääri ja lisavad sündmusele erilist sära. Kui olete suvise pulma planeerimise lainel, siis ärge jätke tähelepanuta selle hooaja populaarseid lilleseadete trende, mis toovad teie unistuste pulmaelamuse ellu. Metsikud ja mängulised kimbud Metsikute lillede kimbud on sel suvel üks kuumimaid trende pulmadeks. Need kimbud toovad kaasa muretu ja vabameelse õhkkonna ning lisavad pulmapäevale romantilist ja

Dropdown

kõik artiklid

Kaastunde lillede kunst: õige seade valimine

Lilled on pikka aega olnud kaastunde ja kaastunnet väljendav sümbol leinaaegadel. Nad pakuvad visuaalset toetust, armastust ja austust lahkunu ja tema lähedaste
ssb.ee
Lilled on pikka aega olnud kaastunde ja kaastunnet väljendav sümbol leinaaegadel. Nad pakuvad visuaalset toetust, armastust ja austust lahkunu ja tema lähedaste vastu. Kaastunde lilled on austusavaldus lahkunu elule ja mälestusele, pakkudes lohutust leinavatele lähedastele. Erinevad lilled ja nende värvid kannavad erinevaid tähendusi. Näiteks liiliad sümboliseerivad lahkunu hinge taastatud süütust, samas kui roosid edastavad armastust ja leina. Lillede keele mõistmine aitab valida seade, mis kõige paremini väljendab kavatsetud tunnet. Kaastunde lilleseadete tüübid Traditsioonilised seaded

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.