Rohkema info nägemiseks:

A.J. VARUOSAD OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume laia valikut autovaruosasid, professionaalset auto täishooldust ning kiiret autoremonti, tagades sõidukite sujuva toimimise ja pikaealisuse.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

A.J. Varuosad OÜ on pühendunud autotööstusele, pakkudes laia valikut teenuseid, mis kõik on suunatud autoomanike vajaduste rahuldamisele. Oleme ettevõte, mis on kasvanud ja arenenud koos pidevalt muutuva autotööstusega, pakkudes klientidele mitte ainult tooteid, vaid ka ekspertteadmisi ja nõustamist.

Meie ettevõtte tuumaks on klientide teenindamine, pakkudes neile kvaliteetseid lahendusi, mis on kohandatud nende unikaalsete vajadustega. Meie meeskond koosneb kogenud spetsialistidest, kes on pühendunud oma valdkonna parimate praktikate ja uuenduste järgimisele. Meie eesmärk on olla usaldusväärne partner kõigile autoomanikele, aidates neil saavutada oma sõidukite maksimaalset jõudlust ja pikaealisust.

A.J. Varuosad OÜ on tuntud oma pühendumuse poolest klienditeenindusele ja kvaliteedile. Meie teenused on loodud selleks, et pakkuda klientidele rahulolu ja kindlustunnet, teades, et nende sõidukid on hooldatud kõrgeimate standardite kohaselt. Meie ettevõtte maine põhineb aastatepikkusel kogemusel, pühendumusel kvaliteedile ja pidevale soovile pakkuda parimat teenust.

Lisaks toodetele ja teenustele on A.J. Varuosad OÜ ka teadmiste keskus, kus kliendid saavad nõu ja juhendamist kõigis autotööstusega seotud küsimustes. Meie eksperdid on alati valmis jagama oma teadmisi ja kogemusi, aidates klientidel teha informeeritud otsuseid oma sõidukite kohta.

Lühidalt öeldes, A.J. Varuosad OÜ on mitte ainult varuosade müüja, vaid ka täielik lahenduste pakkuja autotööstuses. Meie ettevõtte missiooniks on pakkuda klientidele parimat võimalikku teenust, toetades neid igal sammul, olgu see siis hooldus, remont või nõustamine. Meie pühendumus kvaliteedile ja klienditeenindusele on see, mis eristab meid konkurentidest, muutes meid usaldusväärseks partneriks kõigile autoomanikele.

A.J. VARUOSAD OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Johan K.

Autoremondi kiirus ja tulemus ületasid ootusi!

- Romet K.

Originaalvaruosad sobisid ideaalselt, tänud!

- Laura H.

Autoremont oli professionaalne ja muretu kogemus.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

A.J. VARUOSAD OÜ tegevusaruanne 2022

Meie ettevõtte põhitegevus sai alguse 2015. aasta septembris, kui avasime oma esimese kaupluse Jõhvis, aadressil Keskväljak 9. See oli meie esimene samm autovaruosade müügi valdkonnas, mis on alati olnud meie südameasjaks. Meie eesmärk oli pakkuda kvaliteetseid autovaruosi, mis aitaksid inimestel oma sõidukeid paremini hooldada ja pikendada nende eluiga. Aastate jooksul oleme oma äritegevust laiendanud ja kasvanud. Meie teine oluline samm oli laienemine uuele aadressile - Narva mnt. 46 Jõhvis. See oli suur samm edasi, mis võimaldas meil pakkuda veelgi laiemat valikut autovaruosi ja teenuseid.

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas tagada auto pikk eluiga?

Iga auto vajab armastust ja hoolt, et teenida oma omanikku parimal võimalikul viisil. Autoomanikena oleme kursis sellega, kui oluline on hoolitseda oma sõiduki
ssb.ee
Iga auto vajab armastust ja hoolt, et teenida oma omanikku parimal võimalikul viisil. Autoomanikena oleme kursis sellega, kui oluline on hoolitseda oma sõiduki eest, et tagada selle sujuv toimimine ja pikaealisus. Selles artiklis uurime põhjalikumalt täishoolduse olulisust, selle erinevaid aspekte ning kuidas A.J. VARUOSAD OÜ saab teid aidata oma sõiduki heaolu tagamisel. Täishooldus on nagu tervisekontroll auto jaoks. Kui soovime, et sõiduk teeniks meid kaua ja usaldusväärselt, tuleb talle regulaarselt pakkuda vajalikku hooldust. Täishoolduse eesmärk on ennetada tulevasi probleeme, tuvastada

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.