Rohkema info nägemiseks:

RAVINTOLA OÜ

2
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie pakume kiiret ja mugavat võimalust nautida maitsvaid roogasid, mis on valmistatud värsketest kohalikest koostisosadest.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast kohta, kus maitsed kohtuvad peensusetega, kus iga suutäis jutustab loo ja kus toidu soojus toob inimesed kokku. RAVINTOLA OÜ-s ei ole me lihtsalt toidu pärast; me oleme siin kogemuste pärast. Alates hetkest, mil astute meie maailma, alustate kulinaarset teekonda, mis on mõeldud teie maitsemeelte kõditamiseks ja südame soojendamiseks.

Meie missioon on lihtne, kuid sügav: 'Pakume gurmeetoitlustust kohvikukeskkonnas.' Olgu teil soov korraldada elegantne üritus, nautida peent õhtusööki või lihtsalt haarata lohutav kohvitass, me oleme siin, et teenida teid suurepäraselt.

Meie toitlustusteenus on loodud selleks, et muuta teie sündmused meeltele pidusöögiks. Mõistame toidu jõudu inimeste kokkutoomisel ja meie asjatundlikud kokad on pühendunud roogade loomisele, mis rõõmustavad maitsemeeli. 

Astuge meie kohviku ja teid tervitab mugavust ja klassi õhkav õhkkond. Meie menüü on meie kirg erakordse toidu vastu, pakkudes erinevaid roogasid, mis on valmistatud värsketest koostisosadest ja inspireeritud maitsetest üle kogu maailma.  'Naudi iga hetke!', on meie ettevõtte loosung mis kostub igas suutäies.

Neile hetkedele, kui otsite juhuslikku, kuid võluvat pelgupaika, ootab meie kohvik. See on ruum, kus vestlused voolavad sama sujuvalt kui meie värskelt valmistatud kohv. Siin saate lõõgastuda, kohtuda sõpradega või lihtsalt nautida hea raamatu ja maitsva saiakesega kaasnevat rahu.

RAVINTOLA OÜ-s oleme rohkem kui toitlustusettevõte, restoran või kohvik; oleme sihtkoht, kus luuakse mälestusi, jagatakse naeru ja kus iga külastus jätab teid järgmist igatsema. Olge osa loost, mis tähistab söömise rõõmu, jagamise naudingut ja elamise ilu.

Pühendumusega suurepärasusele ja kirega külalislahkuse vastu kutsume teid kogema RAVINTOLA OÜ erinevust. Laseme teil minna maitsvale teekonnale, kus iga hetk on väärt nautimist.

RAVINTOLA OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Maria S.

Olen väga rahul selle kohviku teeninduse ja toitudega!

- Jaan K.

Suurepärane kogemus! See kohvik pakub mitmekülgset menüüd.

- Liis P.

See kohvik on tõeline pärl! Ma olen siin käinud mitu korda ja iga kord on olnud suurepärane kogemus.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

RAVINTOLA OÜ tegevusaruanne 2022

Ravintola OÜ põhitegevusala on restoranid jm toitlustuskohad. 2022.a. müügitulu oli 64 758.- eur. Juhatus on üheliikmeline. Osaühingu juhatamise eest eraldi palka ei makstud. 2023.a. on plaanis jätkata samal tegevusel ning suurendada müügitulu.

Dropdown

kõik artiklid

Salajased koostisosad täiusliku söögielamuse jaoks

Kui tegemist on väljas söömisega, siis täiusliku söögielamuse otsing on universaalne. See on elementide sümfoonia, mis harmoonias mängides loob meeldejääva sünd
ssb.ee
Kui tegemist on väljas söömisega, siis täiusliku söögielamuse otsing on universaalne. See on elementide sümfoonia, mis harmoonias mängides loob meeldejääva sündmuse, mis püsib külaliste mälestustes kaua pärast viimase suutäie nautimist. Aga mis täpselt on need salajased koostisosad, mis tõstavad söögikorra rahuldavast ülevaks? Sihtauditooriumi mõistmine Meie peamine sihtauditoorium hõlmab toidusõpru alates noortest professionaalidest kuni perede ja ettevõtete klientideni linnapiirkonnas. Need inimesed ei otsi lihtsalt söögikorda; nad otsivad elamust, mis rahuldab nende peeneid maitsemeeli ja

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.