Rohkema info nägemiseks:

PRESTON OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume tipptasemel paigaldusteenuseid vee- ja kanalisatsioonisüsteemidele, sealhulgas septikutele, biopuhastitele ja veemahutitele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

PRESTON OÜ usub, et tervisliku keskkonna aluseks on tõhusad vee- ja kanalisatsioonisüsteemid. Meie missiooniks on pakkuda tipptasemel paigaldusteenuseid septikutele, biopuhastitele ja veemahutitele, luues sujuvad vee- ja kanalisatsiooniteed meie väärtustatud klientidele. 

Meie asjatundlikkus seisneb iga asukoha ainulaadsete vajaduste mõistmises ja kohandatud lahenduste pakkumises, mis tagavad kõrgeimad puhtuse ja keskkonnahoolivuse standardid. Olgu vajadus vastupidava septiku, tipptasemel biopuhasti või usaldusväärse veemahuti järele, meie oskuslik meeskond on valmis pakkuma teenust täpsuse ja hoolivusega.

Meie teenuste hulka kuulub septikute, biopuhastite ja erinevate veemahutite paigaldamine, mis vastavad erinevatele vajadustele, nagu rasvapüüdurid, õlipüüdurid ja tuletõrjevee reservuaarid. Pakume ka terviklikke lahendusi nii välistingimustes kui ka siseruumides sanitaartööde jaoks, tagades, et kõik teie vee- ja kanalisatsioonivajadused on kaetud.

Mõistes vastavusnõuete ja toe tähtsust, aitame dokumentatsiooni ja esitamise protsessis, muutes teie vee- ja kanalisatsioonisüsteemidele vajalike standardite saavutamise vaevatuks. Meie pühendumus ulatub üle kogu Eesti, lubades kiiret ja usaldusväärset teenust.

Valige PRESTON OÜ oma vee- ja kanalisatsioonivajaduste jaoks ning liituge meie teekonnaga puhtama ja jätkusuutlikuma tuleviku poole. Võtke meiega ühendust juba täna, et küsida hinnapakkumist ja kogeda meie eristuvat asjatundlikkust.

Küsimuste ja teenusepäringute jaoks üle Eesti võtke meiega ühendust aadressil erlend@eestiseptik.ee või helistage meile numbril +372 5757 0202.

Kontakt

PRESTON OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Taavi S.

Suurepärane teenus! Kiire ja professionaalne töö!

- Paul P.

Preston OÜ-l on usaldusväärsed ja kogenud meeskonnad.

- Mari M.

Nad tegid meie septiku paigaldamise protsessi väga lihtsaks.

Kas sisetrasside paigaldus on kinnisvarale tulevikuks vajalik?

Eluasemete ja ärihoonete jätkusuutlik planeerimine on tänapäeva kinnisvaraarenduse oluline osa. Üks võtmeaspektidest on tõhus vee- ja kanalisatsioonisüsteem, mis tagab nii mugavuse kui ka keskkonnasõbralikkuse. Sisetrasside paigaldus on oluline samm selles suunas, pakkudes tõhusat veekäitlemist ja jäätmete juhtimist. PRESTON OÜ toob teile parimad lahendused sisetrasside paigaldamiseks, mis aitavad kujundada teie kinnisvara jätkusuutlikuks tulevikuks. Miks on sisetrasside paigaldus oluline? Sisetrasside paigaldamine ei ole lihtsalt torude asetamine – see on strateegiline lähenemine vee- ja

Dropdown

kõik artiklid

Mis on septikusüsteemi hoolduse olulised sammud?

Septikusüsteem on maa-alune reoveepuhastusstruktuur, mida kasutatakse tavaliselt tsentraliseeritud kanalisatsioonisüsteemideta maapiirkondades. See kasutab lood
ssb.ee
Septikusüsteem on maa-alune reoveepuhastusstruktuur, mida kasutatakse tavaliselt tsentraliseeritud kanalisatsioonisüsteemideta maapiirkondades. See kasutab looduse ja tõestatud tehnoloogia kombinatsiooni majapidamisest tuleva reovee (vannituba, köök, pesuruum) puhastamiseks. Septikusüsteemid on kasulikud mitmel põhjusel: need vähendavad reostust, säästavad vett ja on kulutõhusad lahendused pikaajaliseks jäätmemajanduseks. Need on kohandatavad ka erinevatele mullatüüpidele ja kinnistu suurustele. On mitmesuguseid septikusüsteeme, mis on mõeldud erinevate vajaduste rahuldamiseks. Kõige

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.