Rohkema info nägemiseks:

AUTLO OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 899; jälgijaid - 3. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta AUTLO OÜ kohta arvamuslugu!"

AUTLO OÜ hetkeolukord

Juba 899 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,2 punktiga ja kommenteeritud 2 korda.

Tegevusaruanne 2022

Autlo OÜ on Eesti startup, kelle visioon on valmistada infrastruktuuri juhtimine, maksed ja ärimudelid ette isejuhtivate sõidukite tulekuks.

Autlo parkimislahendus toimib automaatselt tänaval ja parkimismajades. Avatud parklates (n linnatänaval) tuvastatakse parkimise algus ja lõpp kas auto seadme või telefoni Bluetoothi baasil, valitakse GPSi järgi õige parkimisala ja teostatakse makse. Suletud parklates (n tõkkepuuga parkimismajad) tuvastatakse sõiduk numbrituvastuse järgi ning avatakse tõkkepuu.

Lisainfo www.autlo.com

Teise tootena oleme koos Telia ja ERGOga toonud turule auto kasutuspõhised kindlustusmaksed, kus Autlo osa oli mobiiliäppide tegemine ja automaatne sõidupäevade arvestus. Esmakordselt Eesti turul sõltub kindlustusmakse sellest, kui palju klient autoga sõidab.

Lisainfo www.autlo.com/et/kindlustus 2022. maj.a oli ettevõtte käive 629 063 € ja kasumiks kujunes 65 456 €. Ettevõttel oli keskmiselt 8 töötajat ja tööjõukuluks kujunes 251 780 €.

2023. a on plaanis jätkata samadel tegevusaladel ja suurendada käibemahtu.

AUTLO OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.