Rohkema info nägemiseks:

GRAVOMETALL OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 481; jälgijaid - 4. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta GRAVOMETALL OÜ kohta arvamuslugu!"

GRAVOMETALL OÜ hetkeolukord

Juba 481 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Gravometall (endise nimega RKE Metall) on 2004. aastal loodud erinevatest metallidest rinnamärke, medaleid ning muid meeneid tootev ettevõte.

Algusaastail valmistasime tooteid peamiselt Eesti riigi eri struktuuridele – õppeasutustele, kohalikele omavalitsustele, ministeeriumitele ning erinevatele riigikaitse üksustele. Meie meistrite käte all on valminud mitmete valdade aukodanike, teenete- ja aumärgid, samuti mitmete nii Eestis kui mujal Euroopas toimuvate spordivõistluste medalid. Koostöös Eesti Jahimeeste Seltsiga on läbi aegade valminud mitmed eri liiki rinnamärgid – EJS liikmemärk, koolitusmärk, trofee eksperdi märk, staaži e „ilvese“ märk ning kõrgeima tunnustuse „metsise“ märk.

Tänaseks on ettevõte arendanud nii tootmis- kui töötlustehnikaid. Tänu sellele suudame kliendile pakkuda meistrite kvaliteeti taskukohase hinnaga.

Peame oluliseks kõiki soove ning ideaalse lõpptulemuse saavutamiseks teeme kliendiga tihedat koostööd. Aitame leida sobivaimad meened ning kingitused erinevate tähtpäevade, sündmuste või tunnustamise tarbeks. Piisab vaid logost või joonistusest ning meie abistame kujundamisega vastavalt meenele ja kliendi soovidele.

GRAVOMETALL OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.