Rohkema info nägemiseks:

ROUP OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume laia valikut teenuseid alates fassaadi renoveerimisest ja katusehooldusest kuni üldiste ehitustööde ja kinnisvara hoolduseni.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Alates 1992. aastast on ROUP OÜ tõusnud ehitus- ja kinnisvarateenuste tippu, saavutades tunnustuse kvaliteedi etalonina selles valdkonnas. Meie teekond algas kõrgtööde kunsti valdamise pühendumusega ja aastate jooksul oleme laiendanud oma oskusi, et pakkuda laia valikut teenuseid, mis vastavad meie mitmekesise kliendibaasi vajadustele.

Meie tegevuse südames on teenuste komplekt, mis on sama tugev kui peenelt viimistletud. Alates täpsest vuukide tihendamisest ja parandamisest kuni sihikindla vuukide soojustamiseni, tagame iga puudutatud struktuuri terviklikkuse ja pikaajalisuse. Meie fassaaditööd ei ole ainult esteetilised; need on loodud kestva väärtuse loomiseks läbi fassaadi parandamise, soojustamise, värvimise ja puhastamise. Me laiendame oma ekspertiisi taevasse meie katuse töödega, kus viime läbi põhjalikke katuse ülevaatusi, parandusi ja hooldust, sealhulgas lindude tõrjesüsteemide ja katuse ohutusbarjääride paigaldamist.

Mõistes hoolduse tähtsust, pakume spetsialiseeritud puhastusteenuseid, mis hõlmavad fassaadi pesu, akende puhastamist ja katuse sambla eemaldamist, tagades, et iga hoone mitte ainult ei seisa uhkelt, vaid ka särab eredalt. Meie pühendumus ohutusele ja puhtusele laieneb ka katustelt lume ja jää eemaldamisele, kaitstes nii struktuuri kui ka selle elanikke.

Meie kõrgtööde oskused täiendavad meie võimet tegeleda montaaži ja demontaaži ülesannetega, metallkonstruktsioonide värvimisega ja muude üldiste ehitustöödega nagu keldri remont, sillutuskivide paigaldamine ja vundamendi hüdroisolatsioon. Oleme uhked oma võime üle pakkuda terviklikke lahendusi, sealhulgas treppide remonti ja prügi eemaldamist, tagades, et iga teie kinnisvara aspekt on hästi hooldatud.

ROUP OÜ ei ole lihtsalt teenusepakkuja; me oleme partner korteriühistutele, ettevõtetele ja eraisikutele. Meie ulatuslik kogemus, mis ulatub tagasi aastasse 1992, on meie pühendumuse ja oskuste tunnistus. Me asume aadressil Heina 15, Tallinn 10319, ja oleme alati valmis pakkuma konkurentsivõimelist hinnapakkumist teie järgmiseks projektiks. Võtke meiega ühendust numbril +372 5565 1333 või info@roup.ee ning lubage meil tõsta teie kinnisvara uutesse kõrgustesse.

Astuge ümberkujundamise teekonnale koos ROUP OÜ-ga, kus iga projekt on võimalus näidata meie pühendumust tipptasemele ja teie võimalus kogeda ehituse ja kinnisvarateenuste tippu.

Kontakt

ROUP OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kristjan T.

ROUP OÜ tegi suurepärast tööd meie fassaadi renoveerimisel. Tulemus ületas meie ootused.

- Mari-Liis R.

Väga professionaalne ja usaldusväärne firma, kes tegi meie katusehoolduse kiiresti ja tõhusalt.

- Anu K.

Suurepärane kogemus keldri remondi osas. Töö tehti korrektselt ja õigeaegselt.

Mille järgi teada, et hoone vajab fassaadi renoveerimist?

Hoone fassaad on rohkem kui lihtsalt esteetiline element; see on kriitiline komponent, mis kaitseb sisemust keskkonnaelementide eest ja aitab kaasa üldisele struktuursele terviklikkusele. Aja jooksul võivad fassaadid halveneda ilmastiku, saaste ja muude tegurite tõttu, mis nõuavad renoveerimist, et säilitada ohutus, tõhusus ja visuaalne atraktiivsus. Hästi hoitud fassaad mitte ainult ei paranda hoone välimust, vaid mängib olulist rolli ka selle pikaealisuses. See toimib esimese kaitsejoonena karmi väliskeskkonna vastu, aidates ära hoida kahjustusi alusstruktuurile. Õige aja tuvastamine

Dropdown

kõik artiklid

Milline on regulaarse katusehoolduse tähtsus?

Katusehooldus on katuse optimaalse toimivuse ja pikaealisuse tagamiseks mõeldud kontrollimise, puhastamise, parandamise ja säilitamise protsess. See hõlmab mitm
ssb.ee
Katusehooldus on katuse optimaalse toimivuse ja pikaealisuse tagamiseks mõeldud kontrollimise, puhastamise, parandamise ja säilitamise protsess. See hõlmab mitmeid toiminguid, et ennetada katuse kahjustusi ja lahendada väiksemaid probleeme enne, kui need muutuvad suuremateks muredeks. Regulaarne katusehooldus on oluline mitmel põhjusel. See kaitseb hoonet veekahjustuste, struktuuriprobleemide eest ja aitab kaasa kinnisvara üldisele esteetilisele väljanägemisele. Katusehoolduse eiramine võib kaasa tuua tõsiseid tagajärgi, sealhulgas kulukaid remonte, vara väärtuse langust ja potentsiaalseid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.