Rohkema info nägemiseks:

TIMBETER OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 4060; jälgijaid - 12. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta TIMBETER OÜ kohta arvamuslugu!"

TIMBETER OÜ hetkeolukord

Juba 4060 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 12 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,6 punktiga ja kommenteeritud 3 korda.

Tegevusaruanne 2022

2022. aastal jätkus Timbeteri kliendiportfelli laienemine eeskätt Ladina-Ameerika, Euroopa ning Aafrika turgudel. Tulenevalt Ukraina-Vene sõja puhkemisest lõpetati kõik Vene turu suunalised tegevused. Alates sõja puhkemisest on Timbeter on lahendust pakkunud tasuta kõikidele

Ukraina ettevõtetele ja organisatsioonidele.

Asutati ettevõte haru Brasiilias, mille eesmärgiks on kohalike klientide toetamine ning koolitamine. COP-27 raames sõlmiti uus koostööleping

Brasiilia osariigi Rio Grande Do Norte, millega alustatati Timbeteri tehnoloogia kasutuselevõttu ebaseadusliku raie peatamiseks ja läbipaistva metsamajandamise tõhustamiseks osariigis. Brasiilias lisandusid kliendiportfelli ka Euroopa suurima pakendiettevõte SmurfitKappa haru ning korporatsioon Suzano.

2022 a lõpus sõlmiti leping Leedu riigimetsaga, millega ettevõtte laiendas tegevust Euroopa avalikku sektorisse. Müügitulu Euroopast kahekordistus võrreldes 2021 aastaga, uued kliendid lisandusid peamiselt Portugalist, Leedust ning Lätist.

Kogutulu aastal 2022 oli 417 376 eurot (2021. aastal 353 419 eurot). Kahjum aastal 2022 oli -2152 121 eurot (2021. aastal -84 684 eurot).Suurenenud kahjum oli seotud Vene turu sulgemise, üksuse käivitamisega Brasiilias ning uute arendustega.

2023. aasta peamisteks eesmärkideks on müügitulu ning kliendiportfelli kasvatamine sihtriikides, põhiliselt Ladina-Ameerikas, Euroopas ning

Aafrikas. Lisaks on kavas lansseerida uus logistikalahendus, mis aitab ettevõtetel kontrollida ning jälgida puiduveokite liikumist ning hallata kõiki vajalikke andmeid.

Anna-Greta Tsahkna juhatuse liige

TIMBETER OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.