Rohkema info nägemiseks:

MÖÖBELDAJA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 4317; jälgijaid - 3. Arvustusi - 4; Artikleid 5+ "Kirjuta MÖÖBELDAJA OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tallinnas, ajaloolises Kopli Postkontoris, ootab teid eriline mööblipood - Mööbeldaja. Oleme avatud Teisipäevast reedeni, kella 11.00st 18.00ni ja laupäeval kella 11.00st 15.00ni. Esmaspäeval ja pühapäeval puhkame, et laadida end uuteks avastusteks.

Mööbeldaja on rohkem kui lihtsalt mööblipood. Oleme vanakraami fännidest moodustunud pere, kes jagab armastust unikaalse ja ajaloolise mööbli vastu. Meie eesmärk on pakkuda klientidele mitmekülgset valikut kvaliteetseid kasutatud esemeid, alates kahvlitest kuni kummuniteni.

Asudes Tallinnas, aadressil Kopli 81a, on Mööbeldaja ideaalne sihtkoht neile, kes hindavad individuaalsust ja ajaloolist hõngu oma kodus. Meie valikus on midagi igale maitsele ja stiilile, olgu see siis retro, skandinaavia või antiik.

Mööbeldajas on alati midagi uut avastada. Meie valik ei piirdu ainult mööbliga - võite leida ka ehteid, kodukaunistusi ja huvitavaid aksessuaare. Oleme tõelised kogujate paradiis, kus iga eseme taga on oma lugu ja võlu.

Kui te ei leia kohe seda, mida otsite, ärge muretsege - Mööbeldaja lubab, et varem või hiljem meie valikusse ilmub midagi teie jaoks. Meie pidevad uuendused ja lisandused tagavad, et iga külastus meie poodi on uus seiklus.

Kuid me ei ole vaid mööblipood. Oleme kogukond, kes jagab armastust mööbli vastu ja hoolib üksteisest. Meie sõbralik ja abivalmis personal on alati valmis aitama teid leidma just selle täiusliku tükikese oma kodu jaoks.

Seega, kui otsite midagi erilist oma kodule või soovite lihtsalt inspiratsiooni ammutada, tulge ja külastage meid Mööbeldajas. Oleme siin, et muuta teie kodu unikaalseks ja isikupäraseks, täis ajalugu ja karakterit.

Võtke meiega ühendust ja leiame koos parima lahenduse teie vajadustele ning soovidele. Tere tulemast Mööbeldajasse - avastage uusi võimalusi oma kodus juba täna!

uuri lisaks

MÖÖBELDAJA OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mart D.

Leidsin Mööbeldajast ideaalse kummuti oma magamistuppa.

- Jaanika O.

Suurepärane teenindus ja lai valik!

- Priit F.

Väga rahulik atmosfäär ja sõbralik personal. Ostsin siit suurepärase diivani!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

MÖÖBELDAJA OÜ tegevusaruanne 2023

Üldinfo Mööbeldaja OÜ on asutatud 21.12.2013 äriühing, mille põhiliseks tegevusalaks on mööbliesemete ja muu kasutatud kauba jaemüük. Äritegevuse ülevaade 2023. aastal tegutses Mööbeldaja OÜ oma põhitegevusalal, milleks oli mööbli ja muu kasutatud kauba müük. Müük toimus peamiselt eraisikutele. Eksporti ei toimunud. 2023. aastal oli müügitulu 33 793 eur. Ettevõte lõpetas majandusaasta 635 eur kasumiga. Juhtkond ja töölised Mööbeldaja OÜ-s oli 2023. aastal üks tööline, kelle palgakulud koos sotsiaalmaksudega olid kokku 9 018 eur. Dividende ei makstud. Eesmärgid 2024. aastal on kavas

Dropdown

kõik artiklid

Kasutatud mööbli eelistamise mõju keskkonnale

Kui me liigume läbi 21. sajandi, on jätkusuutlikkuse tähtsus meie elu igas aspektis üha ilmsemaks muutunud. Üks valdkond, kus inimesed saavad teha olulist keskk
ssb.ee
Kui me liigume läbi 21. sajandi, on jätkusuutlikkuse tähtsus meie elu igas aspektis üha ilmsemaks muutunud. Üks valdkond, kus inimesed saavad teha olulist keskkonnamõju, on nende valikud, mida nad teevad oma kodude sisustamisel. Ringmajandus on tootmise ja tarbimise mudel, mis hõlmab olemasolevate materjalide ja toodete jagamist, rentimist, taaskasutamist, parandamist, renoveerimist ja ringlussevõttu nii kaua kui võimalik. Selles kontekstis on kasutatud mööbli valimine ringmajanduse põhimõtete praktiline rakendamine. Mööbel mängib keskkonnasäästlikkuses olulist rolli. Mööbli tootmine,

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.