Rohkema info nägemiseks:

VIRU MAAKÜTE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 929; jälgijaid - 9. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta VIRU MAAKÜTE OÜ kohta arvamuslugu!"

VIRU MAAKÜTE OÜ hetkeolukord

Juba 929 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 9 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Majandusaasta jooksul oli ettevõtte põhitegevuseks kütte-, ventilatsiooni- ning kliimaseadmete paigaldus ja hooldus. Lisaks teostati vigastatud süsteemidele defekteerimist ja garantiiremonte ning alustati küttesüsteemide läbipesu teenuse pakkumist.

Majandusaasta teises pooles tegeleti põhiliselt hooldustöödega enne kütteperioodi, küttesüsteemide rikete kõrvaldamise ning elektri hinnatõusudest tingitud kliimaseadmete töö optimeerimisega klientide soovil.

Põhilisteks investeeringuteks olid küttesüsteemide läbipesu seadmete soetamine ning laovarude täiendamine mobiilses töökojas.

Olemasolevate töövahendite tehniliste tõrgete ja pideva remondivajaduse tõttu võeti liisingupakkumised töövahendite uuendamiseks, sh uue mobiilse töökoja soetamiseks.

Majandusaasta jooksul tehti igapäevast koostööd ja suheldi pidevalt hooldatavate seadmete maaletoojate ning teiste ettevõtete tehnikutega, et tõsta nii töö kvaliteeti kui probleemide lahendamise kiirust. Praeguseks hetkeks on kontaktide võrgustik kujunenud piisavalt suureks, et ettevõte suudaks lahendada valdava enamuse erinevate küttesüsteemidega seotud probleemidest.

Eesmärgid järgnevaks tegevusaastaks: (cid:127) kliendibaasi kasvatamine, soojuspumpade maaletoojate ja hoolduspartneritega koostöö edendamine; (cid:127) olemasolevate lepingute täitmine ning uute lepingute sõlmimine; (cid:127) investeeringud tagamaks jätkuvalt kvaliteetse teenusepakkumise ka uute tootemudelite ja pidevalt areneva elektroonika puhul; (cid:127) lao suurendamine, töösüsteemi arendamine, mobiilsuse kasvatamine; (cid:127) Suure tööpiirkonna tõttu on aja ja kuluefektiivne suure laovaru igapäevane olemasolu.

(cid:127) Kliendisuhtluse ja andmebaaside arendamine, täiendamine.

(cid:127) Uute töömeeskondade loomine ja koolitamine, täiendavate mobiilsete töökodade soetamine ning komplekteerimine.

VIRU MAAKÜTE OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.