Rohkema info nägemiseks:

RA KOOLITUSED OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume mitmekülgseid tööohutuskoolitusi ja professionaalset riskianalüüsi koostamist, tagades ohutuma ja teadlikuma töökeskkonna.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

RA Koolitused on teie usaldusväärne partner tööohutuskoolituste ja riskianalüüsi koostamise valdkonnas. Pakume mitmekesiseid teenuseid, mis on suunatud töökeskkonnavolinikele, töökeskkonnanõukogu liikmetele, töökeskkonnaspetsialistidele, esmaabiandjatele ja kõigile, kes hoolivad tööohutusest. Oleme teie toetav käsi ohutuse tagamisel ja töökeskkonna parendamisel. Teie töötajate heaolu on meie prioriteet. Meie kiire reageerimine tagab, et ohuolukordadele reageeritakse õigeaegselt ja tõhusalt.

Tööohutus algab riskide hindamisest. Meie ekspertide poolt läbi viidud riskianalüüs aitab tuvastada ja ennetada potentsiaalseid ohtusid. Vajate professionaalset nõustamist töökeskkonna parandamisel? Meie spetsialistid on valmis teid aitama. Korraldage oma töötajatele koolitus mugavates ja varustatud ruumides. Meie koolitusruumid on teie käsutuses. Tööohutus hõlmab ka vaimset heaolu. Meie uuring aitab tuvastada ja lahendada psühhosotsiaalseid ohutegureid.

Vajate konkreetset nõuannet? Pakume konsultatsioone, mis aitavad teil paremini mõista ja rakendada ohutusstandardeid. Meie eksperdid loovad kohandatud ohutusjuhendid vastavalt teie ettevõtte vajadustele. Õppige, kuidas reageerida hädaolukordades. Meie koolitused valmistavad teie töötajaid ette esmaabi andmiseks.

Pakume erinevaid vorme ja materjale, mis aitavad teil jälgida ja dokumenteerida tööohutusalaseid tegevusi. Investeerige oma töötajate oskustesse ja teadlikkusse. Meie koolitused aitavad parandada tööohutust ja vähendada riske. Soovite teha midagi erilist oma meeskonnale? Korraldage meie miniloenguid meeskonnaüritustel, et tõsta tööohutusteavet lõbusas ja harivas keskkonnas.

Võtke meiega ühendust juba täna ja koos leiame parima lahenduse teie tööohutuse ja riskianalüüsi vajadustele!

KONTAKT

RA KOOLITUSED OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kristiina T.

Nende koolitused on mitmekülgsed ja praktilised ning on aidanud mind paremini mõista ohutusstandardeid ja riske töökohal. Soovitan RA Koolitusi kõigile, kes soovivad luua ohutumat töökeskkonda.

- Mart L.

Nende spetsialistid on põhjalikud ja professionaalsed ning suutsid tuvastada potentsiaalsed ohud meie ettevõttes. Tulemuslik ja asjatundlik teenus!

- Anneli K.

Nad suutsid keerulised ohutusnõuded lihtsasti seletada ning anda praktilisi näiteid. Olen nüüd palju enesekindlam tööohutuse teemadel ning tänan neid suurepärase kogemuse eest.

RA KOOLITUSED OÜ tegevusaruanne 2022

Ettevõtte, mille põhitegevuseks on tööohutusalaste koolitustegevuste läbi viimine ja tööohutusteenuste osutamine, on olnud aktiivne juba seitse aastat. Alates selle asutamisest 2015. aastal on ettevõte pühendunud tööohutuse parandamisele ja töötajate teadlikkuse tõstmisele tööohutuse olulisusest. 2022. aasta oli ettevõtte seitsmes majandusaasta. Selle aja jooksul on ettevõte järjepidevalt kasvanud ja laienenud, pakkudes kvaliteetseid tööohutusalaseid koolitusi ja teenuseid. Vaatamata majanduslikele väljakutsetele, mis tulenevad globaalsest majanduskeskkonnast, on ettevõte suutnud säilitada

Dropdown

kõik artiklid

KOOLITUSRUUMIDE RENTIMINE

Oleme juba aastaid meie suurepärase koostööpartneri Rahvatervise Akadeemia koolitusruumides oma koolitusi läbi viinud ja meie kliendid on väga rahul olnud. Soov
ssb.ee

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.