Rohkema info nägemiseks:

MERITUS KINNISVARA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme kinnisvara rendi ja haldamisega, pakkudes klientidele kvaliteetset teenust ja usaldusväärset nõustamist.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast Meritus Kinnisvara OÜ-sse, kus meie eesmärk on pakkuda teile professionaalset ja usaldusväärset kinnisvarateenust. Meie ettevõte on loodud vastuseks vajadusele kvaliteetse ja mitmekülgse kinnisvarahalduse järele.

Meie lugu algab soovist luua platvorm, mis ühendab kliente ja nende unistuste kinnisvara. Alates meie asutamisest oleme pühendunud mitte ainult eluruumide ja äriruumide rendile, vaid ka maatükkide, parkimisruumide ning muude kinnisvaraosade rendile. Meie meeskond koosneb kogenud spetsialistidest, kes on valmis teid abistama kõigis kinnisvaraalastes küsimustes, alates projekteerimisnõustamisest kuni ehitusprojektide juhtimiseni.

Me mõistame, et kinnisvarahaldus on rohkem kui lihtsalt hoone rentimine või müük. Sellepärast pakume ka aktiivset ja passiivset haldust, et tagada teie vara pidev hooldus ja väärtuse säilitamine. Lisaks oleme valmis pakkuma teile ehituslikku nõustamist, materjali ja tehnoloogiaalast tuge ning ehitiste seadustamist, et tagada teie projektide sujuv kulgemine.

Meie pühendumus klientide rahulolule ja kinnisvara arengule on aidanud meil saavutada usaldusväärse maine ja lojaalse kliendibaasi. Oleme uhked, et saame olla teie partneriks teie kinnisvaraeesmärkide saavutamisel.

Võtke meiega ühendust!

+372 512 8930

MERITUS KINNISVARA OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Lauri T.

Nende ekspertide teadmised ja kogemused on aidanud meil hoida projekti kulud kontrolli all ja tagada, et tööd oleksid õigeaegselt valmis.

- Mari E.

Nende ekspertide teadmised ja professionaalne suhtumine on teinud meie ehitusprojektidest sujuva ja tulemusliku kogemuse. Soovitan neid kõigile, kes vajavad ehitusnõustamist.

- Kalle G.

Nende soovitused materjalide ja tehnoloogiate kohta aitasid meil saavutada suurepärase energiaefektiivsuse ja vastupidava struktuuri. Suurepärane partner!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Milleks on maakler kasulik?

Maakler on professionaalne, kes tegeleb kinnisvara ostu-müügi ja üürimisega. Maakleri peamised ülesanded on: Kinnisvara otsimine: Maakler aitab klientidel leida sobivat kinnisvara, mis vastab nende vajadustele ja eelistustele. Maakler kasutab oma teadmisi ja kontakte, et pakkuda klientidele parimaid võimalusi. Hindamine: Maakler hindab kinnisvara väärtust, et teha pakkumisi ja lepingute sõlmimist. Lepingute sõlmimine: Maakler aitab klientidel sõlmida lepinguid, nagu näiteks ostu-müügi lepingud või üürilepingud. Müügivõi üürimisprotsessi juhtimine: Maakler juhib müügi- või

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas tagada tõhus kinnisvarahaldus?

Kinnisvara omamine võib olla pikaajaline ja tulus investeering, kuid selle tõhus haldamine nõuab teadmisi, pühendumist ja strateegiat. Õnneks on olemas mõned ol
ssb.ee
Kinnisvara omamine võib olla pikaajaline ja tulus investeering, kuid selle tõhus haldamine nõuab teadmisi, pühendumist ja strateegiat. Õnneks on olemas mõned olulised sammud, mida saate järgida, et tagada tõhus kinnisvarahaldus, säilitades samal ajal oma vara väärtust ja suurendades tulu. Siin on mõned olulised nõuanded. Aktiivne haldus vs passiivne haldus Aktiivne haldus tähendab, et olete kinnisvaraga tihedalt seotud ja tegelete igapäevaselt selle juhtimisega. See hõlmab üürnike haldamist, hooldust ja uuendusi ning kinnisvara turu jälgimist. Passiivne haldus võib olla sobiv, kui soovite

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.