Rohkema info nägemiseks:

TIMBERELEMENT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme spetsialiseerunud puitkarkassil elementmajade täisteenuse pakkumisele, alates projekteerimisest ja elementide tootmisest kuni võtmed kätte majade ehitamiseni.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Meie ettevõtte lugu

Üle kahekümne aasta kestnud pidev pühendumine ja kogemus puitmajade ehituse valdkonnas on teinud TimberElement OÜ-st Euroopa juhtiva nime elementmajade projekteerimises, tootmises ja ehitamises. Meie ettevõte on suunatud kvaliteedile, innovatsioonile ja klientide rahulolule.

  • Põhjalikud kogemused ja lai geograafiline ulatus: Oleme pühendunud oma oskuste ja teadmiste täiustamisele, ning see on võimaldanud meil pakkuda parimaid ja mõistlikumaid lahendusi nii kodumaal kui ka rahvusvahelistel turgudel. Meie elementmajad leiavad tee Norrast kuni Austraaliani, teenindades kliente Poolast Soomeni ja Hispaaniast kaugemale.

  • Täielik \"võtmed kätte\" teenus: Meie pakkumises sisaldub kogu ehitusprotsess alates lubade taotlemisest kuni vundamendi ehituse, elementmajade valmistamise ning siseviimistlustöödeni. Kõik see tagab, et klient saab nautida sujuvat ehitusprotsessi ja valmis kodu ilma keeruliste korraldusprobleemideta.

  • Kvaliteetne meeskond: Meie tootmisüksustes ja ehitusmeeskonnas töötavad spetsialiseeritud ja väljaõppinud töötajad, kellel on vajalikud oskused ja kogemused kvaliteetse toodangu valmistamiseks ja paigaldamiseks. Projekteerimismeeskond tagab, et iga detail on hoolikalt planeeritud ning tarvilik dokumentatsioon on täielik.

Kui otsite usaldusväärset partnerit puitkarkassil elementmajade ehituses, siis pöörduge TimberElement OÜ poole. Oleme valmis aitama teid teie ehitusprojektide igas etapis ja tagama, et teie unistused saavad reaalsuseks.

Võtke meiega ühendust täna ja rääkige meie ekspertidega oma vajadustest ning soovidest. Oleme siin, et pakkuda teile parimat lahendust ja teenindust, mis vastab teie ootustele.

Võtke meiega ühendust ja leiame teilegi sobiva lahenduse!

kontakt

TIMBERELEMENT OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Laura L.

TimberElement OÜ oli meie unistuste kodu ehitamisel usaldusväärne partner. Suurepärane meeskond ja professionaalne lähenemine.

- Martin S.

Kvaliteetsed elementmajad ja nutikad lahendused! Rõõm koostööst TimberElementiga.

- Jaan O.

Vundamendi ja küttesüsteemide kvaliteet oli muljetavaldav. Soovitan kindlasti!

TIMBERELEMENT OÜ tegevusaruanne 2022

TimberElement OÜ on Eestis asuv ettevõte, mille peamiseks tegevusalaks on puitkarkassil põhinevate ehitiste projekteerimine ja tootmine. Meie töö hõlmab kõike alates projekteerimisest kuni valmistoodangu tootmiseni, pakkudes klientidele kvaliteetseid ja vastupidavaid puitkarkassil põhinevaid ehitisi. Meie sihtturg on Eesti, kuid viimastel aastatel oleme laiendanud oma tegevust ka väljaspool kodumaad. Tänu suurenenud nõudlusele on meie välisturud tugevalt kasvanud, hõlmates nüüd selliseid riike nagu Soome, Norra, Hispaania, Tšehhi, Poola ja Bulgaaria. See laienemine on võimaldanud meil pakkuda

Dropdown

kõik artiklid

Vundament elementmajade alusena

Kodu ehitamine on suur investeering ja üks olulisemaid otsuseid, mida peate tegema, on vundamendi valik teie elementmajale. Vundament on teie kodu alus, mis pea
ssb.ee
Kodu ehitamine on suur investeering ja üks olulisemaid otsuseid, mida peate tegema, on vundamendi valik teie elementmajale. Vundament on teie kodu alus, mis peab vastu pidama aastatepikkusele ilmastikule ja tagama, et teie kodu seisab kindlalt. TimberElement OÜ on spetsialiseerunud elementmajade projekteerimisele ja ehitamisele, ning selles artiklis uurime, miks vundament on nii oluline ja millised on selle olulised tüübid. Vundament on oluline osa igas ehitusprojektis, kuid elementmajade puhul on selle roll eriti tähtis. See toimib järgmiste funktsioonidega: Kandev roll: Vundament

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.