Rohkema info nägemiseks:

ABC AKNAD OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 3629; jälgijaid - 5. Arvustusi - 3; Artikleid 5+ "Kirjuta ABC AKNAD OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

ABC AKNAD OÜ eesmärk on pakkuda kvaliteetseid ja taskukohaseid PVC-aknaid ja -uksi Narvas ja Tallinnas asuvast laost. Meie missiooniks on aidata klientidel leida sobivad aknad ja uksed, mis vastavad nende vajadustele ja eelarvele.

ABC AKNAD OÜ on pikaajalise kogemusega ettevõte, mis on spetsialiseerunud PVC-akende ja -uste müügile. Meie tootevalikusse kuuluvad erinevad aknatüübid, sealhulgas ühe-, kahe- ja kolmekordsed aknad, samuti rõduuksed ja PVC-aknalauad. Kõik meie tooted on valmistatud kvaliteetsetest materjalidest ja on saadaval ainult valges raamis. Lisaks pakume metalltooteid, sealhulgas tsingitud ja värvitud plekist valmistatud tooteid.

Meie laod asuvad Narvas ja Tallinnas, kus hoiame laos suurt valikut valmis aknaid ja uksi, mis on kohe saadaval. Valmis akende saadavust saab teada telefoni või e-posti teel. Kui meie laos pole sobivat akent või ust, siis valmistame need vastavalt tellimusele kuni kuue nädala jooksul. Kõik valmistatud aknad ja uksed sisaldavad käibemaksu ning paigaldusprofiili, mis lisab kõrgusele 30 mm.

Lisaks akendele ja ustele pakume ka PVC-aknalaudu, mida saame lõigata kliendi soovitud mõõtude järgi. Meie valikus on erineva laiusega aknalauad, mille maksimaalne pikkus on 6 meetrit. Samuti pakume erinevaid metalltooteid, nagu veekatted, nurgad ja kapelnikud, mis on valmistatud tsingitud või värvitud plekist.

ABC AKNAD OÜ püüab pakkuda klientidele parimat võimalikku teenindust ja toodete kvaliteeti. Meie meeskond koosneb kogenud spetsialistidest, kes on alati valmis abistama ja nõu andma, et leida kliendi jaoks parim lahendus. Meie eesmärk on pakkuda taskukohaseid ja vastupidavaid tooteid, mis aitavad muuta kodud mugavamaks ja energiatõhusamaks.

Oleme uhked oma professionaalsuse ja usaldusväärsuse üle. Kui otsite kvaliteetseid PVC-aknaid ja -uksi, on ABC AKNAD OÜ teie jaoks õige valik. Külastage meie laosid Narvas või Tallinnas või võtke meiega ühendust telefoni või e-posti teel, et saada rohkem teavet meie toodete ja teenuste kohta. Meie sõbralik ja professionaalne meeskond on alati valmis aitama!

Küsimuste ja lisateabe saamiseks meie toodete kohta palun võtke meiega ühendust. Ootame huviga võimalust teid teenindada ja aidata teil saavutada unistuste kodu või hoone.

Uuri lisaks

ABC AKNAD OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Saara

Aknad ja uksed on lihtsalt suurepärased - need muudavad meie kodu tõeliselt hubaseks ja turvaliseks!

- Karl

Meie hoone on nüüd varustatud kvaliteetsete ja vastupidavate akende ja ustega!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

ABC AKNAD OÜ tegevusaruanne 2023

ABC Aknad OÜ (registrikood 12636453) on registreeritud Tartu Maakohtu registriosakonna. Põhitegivus - ehitusmaterjalide ja tarvete jaemüük. 2023.a. Töötajate keskmine arv OÜ-s oli 6 inimest. Rakendamine 2023. aastal oli 398 610 eurot, kus toode osteti müügil summas -237 577 eurot. ABC Aknad OÜ töötas 2023. aastal kasumit 14 767 eurot. OÜ ABC Aknad ei plaani lähitulevikus põhimõtteliste muudatuste tegemist oma tegevuses. Juhatuse liige Aleksei Käikinen

Dropdown

kõik artiklid

5 põhjust, miks valida oma koju pvc aknad

Polyvinyl Chloride, tuntud ka kui PVC, on laialdaselt ehituses kasutatav plastiku vorm. PVC aknad on valmistatud sellest vastupidavast materjalist ja on muutunu
ssb.ee
Polyvinyl Chloride, tuntud ka kui PVC, on laialdaselt ehituses kasutatav plastiku vorm. PVC aknad on valmistatud sellest vastupidavast materjalist ja on muutunud koduomanike ja ehitajate seas populaarseks valikuks nende arvukate eeliste tõttu. Eestis, eriti linnades nagu Narva ja Tallinn, on PVC aknad saavutanud märkimisväärse populaarsuse. Nende võime taluda karmi ilmastikku, koos nende energiasäästlikkusega, teeb neist ideaalse valiku piirkonnale. Põhjus #1: Energiasäästlikkus PVC aknad pakuvad suurepärast soojusisolatsiooni. See tähendab, et nad aitavad hoida siseruumide temperatuuri

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.