Rohkema info nägemiseks:

EDBE AUTOMATICS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 644; jälgijaid - 2. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta EDBE AUTOMATICS OÜ kohta arvamuslugu!"

EDBE AUTOMATICS OÜ hetkeolukord

Juba 644 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Edbe Automatics OÜ on Eesti kapitalil põhinev äriühing, mille põhitegevuseks on automaatikaseadmete ja -süsteemide remont ja hooldus.

Lisaks tegeb ettevõtte tööstus- ja tootmisautomaatika süsteemide projekteerimisega ja ümberehitamisega.

Edbe Automatics OÜ eesmärgiks on kvaliteedi ja keskkonnasäästlikkuse tagamine remondi ja hooldustööde teostamisel ning tellijate rahulolu ja kindlustunne.

Ettevõttes töötas töölepingu alusel kaks töötatajat ning VÕS lepingu alusel üks töötaja.

Ettevõtte tegevusvaldkonna üldine makromajanduslik areng olulist mõju ettevõtte tegevusele ei avaldanud.

Valuutakursside, intressimäärade ja börsikursside muutustega seotud riskid puuduvad, kuna äriühing ei tegutse rahvusvahelisel turul ning ei ole börsiettevõtte.

EDBE AUTOMATICS OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.