Rohkema info nägemiseks:

ANNONA GEM OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie esindatavad kaubamärgid CITIZEN ja MAJORICA on tuntud oma jätkusuutlikkuse ja kvaliteedi poolest ning on tööstusharu globaalsed liidrid.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Meie ettevõte on tuntud oma valdkondliku kogemuse poolest, mis ulatub juba üle 20 aasta. See pikk ajalugu on kujundanud meie meeskonna tugevaks ja kirglikuks, kes on pühendunud parimate kellade ja ehete pakkumisele Eestis. Oleme uhked, et juba aastakümneid on meid usaldanud kellade maailma lipulaev, CITIZEN, kelle ametliku esindajana oleme Eestis tuntud. Kuid meie kire ja ambitsioon ei piirdu ainult kelladega.

Kümme aastat tagasi võtsime enda hoole alla ka ehted, tuues Eesti turule legendaarse pärlitootja MAJORICA. See samm avas uksed uuele maailmale, kus ilu ja ajatu disain saavad kokku, ning oleme uhked, et oleme aidanud tuua selle pärlitootja tooted Eesti inimesteni.

Meie põhimõte on selge - me ei müü kunagi midagi, mida me ise ei kannaks või oma sõpradele soovitaks. See tähendab, et kõik meie poolt esindatavad kaubamärgid peavad vastama meie kõrgetele standarditele. Oleme uhked, et saame pakkuda klientidele tooteid, mis on tõestanud oma jätkusuutlikkust ja pakuvad parimat hinna ja kvaliteedi suhet tööstusharu globaalsete liidritena.

Meie edu saladus peitub ka meie pikaajalistes suhetes tootjatega ning kohalike kella- ja kullasseppadega. See tagab, et meie tooted saavad alati vajaliku hoolduse ja korrastamise ning säilitavad oma väärtuse ja ilu aastate jooksul. Oleme uhked, et oleme aktiivsed liikmed Eesti Kella- ja Kullaliidus, mis näitab meie pühendumust valdkonna parandamisele ja klientide teenindamisele parimal võimalikul viisil.

Kokkuvõttes on meie ettevõte sümboliks kvaliteedile, kogemusele ja kirglikule pühendumusele. Oleme siin, et pakkuda teile parimaid kellasid ja ehteid, mis saavad osaks teie elu erilistest hetkedest ning mis kestavad aastakümneid.

Tutvu meie tootevalikuga!

Vaata rohkem

ANNONA GEM OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Maria K.

Olen olnud teie klient juba aastaid ning olen alati olnud äärmiselt rahul teie pakutavate toodetega. Ilusad!

- Martin T.

Ma ei pea kunagi muretsema toodete kvaliteedi pärast, sest teie esindatavad kaubamärgid on tõeliselt head!

- Liis P.

Teie valik kaubamärkide osas, nagu CITIZEN ja MAJORICA, on alati olnud muljetavaldav ning teie pühendumine kvaliteedile on märkimisväärne.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

ANNONA GEM OÜ tegevusaruanne 2022

Annona Gem OÜ majandustegevus aastal 2022 oli vaatamata hektilisele ettevõtluskeskkonnale stabiilne, püüti hoida kokku kulusid. Aasta lõpus alustati esinduskaupluse-teenuste keskusega Sikupilli keskuses. Ettevõte on jätkuvalt tegus.

Dropdown

kõik artiklid

5 põhjust, miks Citizen kellad defineerivad kaasaegset elegantsi

Üle sajandi on Citizen olnud sünonüümiks innovatsioonile, kvaliteedile ja elegantsile. Kui olete peen maitsega inimene, kes hindab moodi ja luksust, siis mõista
ssb.ee
Üle sajandi on Citizen olnud sünonüümiks innovatsioonile, kvaliteedile ja elegantsile. Kui olete peen maitsega inimene, kes hindab moodi ja luksust, siis mõistate ajanäitaja tähtsust, mis ei näita ainult aega, vaid jutustab ka loo. Siin on viis põhjust, miks Citizen kellad on kaasaegse elegantsi kehastus. 1. Ajatu disain Citizen kellad on traditsioonilise esteetika ja kaasaegse disaini elementide sujuv segu. Nende kellad on loodud nii funktsionaalsed kui ka moekad, sobides iga sündmuse jaoks. Kas olete ärikohtumisel või vabas õhkkonnas, Citizen kell on piisavalt mitmekülgne, et täiendada

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.