Rohkema info nägemiseks:

FORESTPLUS OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Aiatehnika ja metsatehnika müük, hooldus ja remont. Eesti parim aiatehnika epood. Suurim valik muruniidukeid, mootorsaage ja palju muud.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Forestplus on tunnustatud ja autoritatiivne ettevõte, olles ametlikud edasimüüjad selliste mainekate kaubamärkide nagu STIHL, Makita, John Deere, Ego ja Ferris toodetele. Meie põhitegevusalaks on mitmekülgne aiatehnika ja metsatehnika müük, rent, hooldus ning remont, pakkudes kvaliteetset teenust nii eraisikutele kui ka ettevõtetele, kes väärtustavad kiirust, kvaliteeti ja mõistlikke hindu.

Oma klientidele tagame laia tootevaliku ning pidevalt kasvava kaubavaliku, pakkudes tipptasemel lahendusi aia- ja metsatöödeks. Oleme uhked oma autoriseeritud edasimüüja staatuse üle, mis võimaldab meil pakkuda originaalvaruosi ja tagada kiire ja professionaalse hoolduse ning remondi.

Meie kogenud remondispetsialistid on pidevalt täiendkoolituse läbinud, tagamaks klientidele parima teenuse. Remondi ja hoolduse osas oleme spetsialiseerunud mitte ainult STIHL, Makita, John Deere, Ego ja Ferrise toodetele, vaid pakume professionaalset abi ka teiste tuntud kaubamärkide, nagu Husqvarna, Jonsered, Clint, Partner, McCulloch, puhul.

2022. aastal jõudsime esmakordselt Äripäeva Gasellide tipptasemele, mis on meie pühendumuse tunnustus parimate toodete ja teenuste pakkumisel Virumaal. Jätkame samas vaimus, et rahuldada klientide ootusi ning säilitada oma kõrgeid standardeid.

Kui soovite rohkem teada meie toodete või teenuste kohta, võtke meiega ühendust telefonil 32 55 332 või e-posti teel info@forestplus.ee. Oleme valmis leidma parima lahenduse teie vajadustele.

Oleme Teie usaldusväärne partner aia- ja metsatehnika valdkonnas - Forestplus, kus kvaliteet ja professionaalsus kohtuvad!

Tutuge tootevalikuga meie kodulehel!

FORESTPLUS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Toomas

Suurepärane teenindus ja kiire kohaletoimetamine.

- Marko

Kvaliteetne kaup ja meeldiv suhtlus.

- Jaan

Kiire ja lihtne ostuprotsess. Hindasin teeninduse viisakust.

FORESTPLUS OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Forestplus asutati 2014. aastal. Põhitegevusalaks on aia- ja metsatehnika müük, remont ja hooldus. 2022. aastal moodustus OÜ Forestplus müügitulu 758 759 eurot (2021. a 714 420 eurot), kasvades aastaga 6,2% ning ärikasum kujunes 30 601 eurot (2021. a 27 809 eurot). OÜ Forestplus keskmine töötajate arv majandusaastal oli 5 töötajat (2021. a 5 töötajat) ning töötasukulud olid 112 787 eurot (2021. a 100 556 eurot). Põhieesmärgiks järgmisel majandusaastal on jätkusuutlikkuse tagamine, turupositsiooni säilitamine ja kindlustamine olemas oleval turul.

Dropdown

kõik artiklid

STIHL seguõlid: kus, millist ja miks kasutada? - Forestplus

STIHLi 2-MIX ja 4-MIX (4-taktiline segukütusel töötav mootor) mootorid nõuavad kvaliteetse seguõli lisamist kütusele, et tagada nende optimaalne toimimine. Vali
ssb.ee
STIHLi 2-MIX ja 4-MIX (4-taktiline segukütusel töötav mootor) mootorid nõuavad kvaliteetse seguõli lisamist kütusele, et tagada nende optimaalne toimimine. Valiku tegemine sobiva õli osas võib osutuda keeruliseks, kuna turul on lai valik erinevaid õlitootjaid ja -tüüpe. STIHL soovitab tungivalt kasutada oma toodetes ainult STIHLi seguõlisid ning sellel on konkreetne põhjus: STIHL teostab põhjalikke teste ja arendab oma tooteid spetsiaalsete STIHLi määrdeainetega. Mõned õlid on spetsiaalselt välja töötatud vastamaks konkreetsete masinate, näiteks 4-MIX mootorite, erinõuetele. Näiteks on HP

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.