Rohkema info nägemiseks:

PROKAT OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Teeme katuseremonditööd algusest lõpuni! Oma meeskonna, oma tööriistade, oma töökojas ja oma suurepäraste ametialaste teadmistega!

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Eesti ja Soome katuseremondi maastikul on üks ettevõte, mis paistab silma oma kvaliteetsete teenuste, pikaajalise kogemuse ning kliendisõbraliku lähenemisviisiga - ProKat OÜ. Nende 17-aastane kogemus katuseremonditöödes algusest lõpuni teeb neist usaldusväärse valiku kõigile, kes soovivad oma katusele uut elu anda.

ProKat OÜ ei tee pelgalt katuseremonditöid, vaid nad viivad need ellu meisterlikkuse ja täpsusega. Nende kogenud meeskond alustab tööde planeerimisest, arvestades klientide vajadusi ja võimalusi. Nad hoolitsevad vana katuse lammutamisest, vajadusel teevad sarikatöid ning paigaldavad aluskatte ja roovituse, tagades sellega katuse tugevuse ja vastupidavuse. Uue katusekatte valik on lai, hõlmates valts-, profiilplekki, eterniiti ja kivi. Iga detail, alates läbiviikude plekkidest kuni korstnamütsideni, on paigaldatud hoolikalt ja professionaalselt. Lisaks katustele tegelevad nad ka fassaaditöödega, olgu tegu soojustamise, puidu, plaadi või plekiga.

ProKat OÜ-l on oma meeskond, kes on varustatud parimate tööriistadega ning neil on oma töökoda, kus kõik ettevalmistavad ja viimistlusprotsessid toimuvad. See tähendab, et klientidel pole vaja muretseda kolmandate osapoolte kaasamise pärast - kõik, mida nad vajavad, on olemas ProKat OÜ juures. Lisaks on nende meeskonnal suurepärased ametialased teadmised, mis tagavad tööde kõrge kvaliteedi ja vastupidavuse aastateks.

Kui otsite usaldusväärset partnerit katuseremondiks Eestis ja Soomes, siis ProKat OÜ on teie valik. Nende pikaajaline kogemus, kvaliteetsed teenused ja professionaalne meeskond muudavad iga katuseremondi projekti nauditavaks ja muretuks kogemuseks. Võtke ProKat OÜ-ga ühendust juba täna ning avastage, kuidas nad saavad anda teie katusele uue elu. Teie rahuolu ja kodu turvalisus on nende prioriteet!

Võtke meiega ühendust!

KONTAKT

PROKAT OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kertu H.

ProKat OÜ muutis meie vana katuse täiesti uueks! Suurepärane töö, täpsus igas detailis. Soovitan kindlasti!

- Mart B.

Kiire, professionaalne ja sõbralik teenus. Minu katuseprobleemid lahendati kiiresti ja efektiivselt. Tänan ProKat OÜ-d!

- Jaanika T.

Olen äärmiselt rahul nende plekksepatöödega. Detailid on täiuslikud, täpselt nagu soovisin. Suurepärane kogemus!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

PROKAT OÜ tegevusaruanne 2022

ProKat OÜ on Eesti ettevõte, mis on oma tegevust alustanud 2014. aastal. Sellest ajast alates on ettevõte pühendunud elamute ja mitteeluhoonete ehitamisele ja rekonstrueerimisele, pakkudes kvaliteetseid ja usaldusväärseid ehitusteenuseid. Ettevõtte majandusnäitajad on olnud stabiilsed. 2022. aastal saavutas ProKat OÜ müügitulu 153 733 eurot. See on märkimisväärne saavutus, arvestades, et ettevõte on suhteliselt uus turul. Lisaks sellele oli ettevõtte 2022. aasta brutokasum 1914 eurot. See näitab, et ettevõte on suutnud oma tegevust efektiivselt juhtida ja kasumlikkust säilitada. ProKat OÜ

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas toimub fassaadiremont?

Kodud ja ärihooned pole lihtsalt katused ja seinad. Need on isiklikud väljendused, mis peegeldavad omanike maitset ja isiksust. Üks kiireimaid ja tõhusamaid vii
ssb.ee
Kodud ja ärihooned pole lihtsalt katused ja seinad. Need on isiklikud väljendused, mis peegeldavad omanike maitset ja isiksust. Üks kiireimaid ja tõhusamaid viise anda hoonele uus hingamine ning muuta see tõeliseks kunstiteoseks on fassaadi remont. Selles kunstis on meistriteks ProKat OÜ, Eesti ja Soome fassaadiremonti tipptegijad, kes suudavad muuta iga hoone visuaalseks meistriteoseks. ProKat OÜ ei piirdu lihtsalt värvikihiga. Nende fassaaditööde portfell on muljetavaldavalt mitmekesine, hõlmates soojustamist, puitu, plaati ja plekki. Nad tunnevad fassaadi materjale sügavuti, valides igale

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.