Rohkema info nägemiseks:

MAIERS GROUP OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie pühendumus puhtusele ja täiuslikkusele muudab teie kodu säravaks ning ehitusprojektid sujuvaks ja kauniks.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Kui otsite usaldusväärset ja professionaalset partnerit, kes hoolitseb nii teie kodu, kontori kui ka ehitusprojektide puhtuse eest, siis olete jõudnud õigesse kohta. Maiers Group OÜ on Tartus asuv ettevõte, mis on spetsialiseerunud mitmekülgsetele puhastusteenustele ja eritöödele. Meie kireks on tagada klientidele puhas ja turvaline keskkond, olgu selleks siis eluruum, ärihoone või ehitusplats.

Pakume professionaalset hoonete üldpuhastust, mis hõlmab nii sise- kui ka välispindu. Teeme kõik selleks, et teie kodu või kontor sädeleks puhtusest ja värskusest. Meie meeskond on kogenud mitmesuguste eritöödega, mis hõlmavad näiteks spetsiaalseid puhastusteenuseid, remonti ja restaureerimist. Oleme valmis lahendama ka kõige keerukamaid ülesandeid.

Loome ilusa ja funktsionaalse välistingimustiku, mis sobib ideaalselt teie kodule või ärihoonele. Meie maastikuarhitektid suudavad muuta tavalise ruumi imeliseks aia- või haljastusalaks.

Pakume kvaliteetseid sisekujundusteenuseid, mis muudavad teie ruumid kauniks, mugavaks ja stiilseks. Olgu tegemist elamispinna, büroo või kaubanduspinnaga, teeme kõik selleks, et teie interjöör vastaks täpselt teie visioonile. Pärast ehitusprojekti lõppu tagame, et teie uus ruum oleks säravalt puhas. Teeme põhjaliku koristuse, et saaksite uut ruumi täielikult nautida.

Maiers Group OÜ on pühendunud teie vajaduste mõistmisele ja neile vastamisele. Oleme siin, et muuta teie kodu ilusamaks, teie äri edukamaks ja teie ehitusprojektid sujuvamaks. Võtke meiega ühendust juba täna ja laske meil leida teile parim lahendus, mis rahuldab teie unikaalseid nõudmisi ja ootusi. Teie rahulolu on meie prioriteet!

Võtke meiega ühendust!


KONTAKT

MAIERS GROUP OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Merle O.

Suurepärane teenus! Minu aknad pole kunagi varem nii säravad olnud

- Stiina L.

Olen väga rahul tulemusega. Aknapesu oli tehtud põhjalikult ja ilma jälgedeta.

- Kaarel P.

Suurepärane hinna ja kvaliteedi suhe. Soovitan kõigile, kes soovivad oma akendele parimat hoolt.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

MAIERS GROUP OÜ tegevusaruanne 2022

Maiers Group OÜ on ettevõte, mis alustas oma tegevust 2014. aasta juulis. Sellest ajast alates on nad pühendunud pakkuma kvaliteetseid teenuseid, mis hõlmavad nii üldpuhastusteenust kui ka ehitusteenust. Maiers Group OÜ on tuntud oma pühendumuse poolest kvaliteedile ja kliendirahulolule. Nad on loonud endale nime, pakkudes usaldusväärseid ja tõhusaid teenuseid, mis vastavad klientide vajadustele ja ootustele. Üldpuhastusteenus hõlmab mitmesuguseid tegevusi, sealhulgas põrandate puhastamist, tolmu pühkimist, prügi kogumist ja palju muud. Ehitusteenus hõlmab aga kõike alates väikestest

Dropdown

kõik artiklid

Puhastusteenused, mis muudavad aknad säravpuhtaks

Puhtad aknad on hoone või kodu väljanägemise ja üldise atmosfääri oluline osa. Need annavad ruumile rohkem valgust, avavad vaadet ümbritsevale maailmale ning lo
ssb.ee
Puhtad aknad on hoone või kodu väljanägemise ja üldise atmosfääri oluline osa. Need annavad ruumile rohkem valgust, avavad vaadet ümbritsevale maailmale ning loovad meeldiva ja kutsuva atmosfääri. Akende puhtana hoidmine võib aga olla aeganõudev ja raskendatud ülesanne, eriti kui tegemist on suurte või raskesti ligipääsetavate akendega. Õnneks on olemas professionaalsed puhastusteenused, mis muudavad aknad säravpuhtaks ning teevad selle ülesande teie jaoks lihtsaks ja mugavaks. Professionaalsed aknapesuteenused pakuvad mitmeid eeliseid. Esiteks, need ettevõtted omavad spetsialiseeritud

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.