Rohkema info nägemiseks:

ENE RAUDLA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme suhete tugevdamiseks, peresisese dünaamika parandamiseks ja individuaalse tervenemise toetamiseks mõeldud nõustamis- ja teraapiateenustega.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

ENE RAUDLA OÜ-s mõistame, et õnneliku kodu aluseks on suhete tugevus. Meie pühendunud professionaalide meeskond on pühendunud peresidemeid hooldama, isegi kõige raskematel aegadel. Keskkonnas, kus keskendume paaride nõustamisele, peretreeningutele ja laste heaolule pärast vanemate lahkuminekut, pakume varjupaika tervenemiseks ja kasvuks.

Meie teenused on kohandatud, et käsitleda unikaalseid väljakutseid, mis tekivad peredünaamikas. Olgu teie mureks lahkuminekuga toimetulek, segaperede keerukuste navigeerimine või toetuse otsimine isikliku kriisi ajal, pakume kaastundlikku ja konfidentsiaalset keskkonda, kus leiate vajaliku toe.

Meie individuaalsed konsultatsiooniseansid ja paaride treeningtöötoad on loodud selleks, et varustada teid vahendite ja teadmistega, mis on vajalikud toetava ja vastupidava kodukeskkonna loomiseks. Uskudes, et mõistmise, kannatlikkuse ja pühendunud praktika kaudu saab iga pere ületada takistusi ja õitseda.

Liituge meiega kolmapäevast reedeni seanssidega, mis võivad teie pereelu muuta. Pakume paindlikku ajakava, et mahutada teie vajadusi, ja meie maksevõimalused hõlmavad nii kohapealseid sularahatehinguid kui ka arveldamist teie mugavuse huvides.

Astuge koos ENE RAUDLA OÜ-ga teekonnale tervenemise ja harmoonia poole. Aitame teil luua kodu, mis on täis rõõmu, rahu ja armastust.

Lisateabe saamiseks või konsultatsiooni kokkuleppimiseks võtke meiega ühendust. Koos saame luua teie ja teie lähedaste jaoks helgema tuleviku.

Kontakt

ENE RAUDLA OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mark T.

Tunnen end nüüd palju kindlamalt ja lähedasemana oma perega.

- Kristiina R.

Väga professionaalsed ja sõbralikud nõustajad.

- Jaan S.

Suurepärane kogemus, soovitan kõigile, kes vajavad abi.

Kuidas leida tuge pärast lahkuminekut?

Lahkuminekud võivad olla ühed elu kõige keerulisemad kogemused, mis tihti toovad kaasa sügava kaotustunde ja elumuutuse. Siiski pakuvad need ka võimalust isiklikuks kasvuks ja tervenemiseks. Järgnevad sammud on mõeldud juhendama teid läbi tervenemisprotsessi pärast lahkuminekut. 1. samm: Lubage endal leinata Suhte kaotuse üle leinamine on loomulik ja vajalik. On tähtis mõista, et lein võib avalduda mitmel viisil, sealhulgas eitamine, viha, kauplemine, depressioon ja aktsepteerimine. Nende etappide äratundmine aitab teil oma emotsioone tõhusamalt navigeerida. Toetavate sõprade, pere või

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas saavutada efektiivne suhtlus paarisuhtes?

Suhtlus on iga suhte elujõud, eriti paarisuhte dünaamikas. See on vahend, mille kaudu partnerid ühenduvad, lahendavad probleeme, jagavad tundeid ja väljendavad
ssb.ee
Suhtlus on iga suhte elujõud, eriti paarisuhte dünaamikas. See on vahend, mille kaudu partnerid ühenduvad, lahendavad probleeme, jagavad tundeid ja väljendavad vajadusi ning soove. Ilma efektiivse suhtluseta muutuvad arusaamatused tavaliseks, põhjustades frustratsiooni ja ühenduse kadumist. Isegi kõige tugevamad suhted võivad olla proovile pandud suhtlusbarjääridega. Need võivad ulatuda lihtsatest tõlgendamisvigadest sügavalt juurdunud probleemideni nagu usalduse puudumine või erinevad suhtlusstiilid. Nende väljakutsete äratundmine on esimene samm nende ületamiseks. Efektiivse suhtluse

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.