Rohkema info nägemiseks:

AMSEL OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Teeme Teile modernse kodulehe, mis on turunduslikult läbimõeldud, kaasaegse disainiga, mobiilisõbraliMeie tugevused hõlmavad kodulehtede ja e-poodide loomist ning kaasaegset graafilist disaini, mis aitavad teie brändil silma paista.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Meie ettevõte on pühendunud ja mitmekülgne meeskond, kellel on kirglik huvi digitaalse maailma vastu. Oleme kogenud spetsialistid, kes on spetsialiseerunud kodulehtede ja e-poodide loomisele, kaasaegsele graafilisele disainile ning tõhusale e-turundusele. Meie meeskonnas leiate loovaid disainereid, kogenud arendajaid ja kirglikke turunduseksperde, kes on valmis teie ettevõtte edu nimel pingutama.

Kodulehed: Me usume, et teie ettevõtte veebileht on teie digitaalse kohaloleku alustala. Seetõttu loome kodulehti, mis mitte ainult ei kajasta teie brändi iseloomu, vaid on ka kasutajasõbralikud ja funktsionaalsed. Kasutades uusimaid tehnoloogiaid ja parimaid tavasid, tagame, et teie veebileht oleks atraktiivne ja tõhus.

E-poed: Kui soovite oma tooteid või teenuseid veebis müüa, oleme teie jaoks õige valik. Meie meeskond loob e-poode, mis pakuvad teie klientidele sujuvat ostukogemust ja aitavad teil oma müüki suurendada. Hoolikalt kohandatud e-poodide loomine on meie kirg ning aitame teil e-kaubanduse maailmas edukalt navigeerida.

Graafiline Disain: Esimene mulje on oluline, eriti veebis. Meie graafilise disaini eksperdid aitavad teil luua silmapaistva visuaalse identiteedi, mis jääb meelde. Alates logo kujundamisest kuni trükimaterjalideni, teeme teie brändi nähtavaks ja eristatavaks.

E-turundus: Edukas ettevõte vajab tõhusat turundust, eriti digitaalmaailmas. Me kasutame oma teadmisi ja kogemusi, et luua strateegiad, mis toovad teie brändile nähtavust ja kliente. Oli vajadus siis sotsiaalmeedia turunduse, otsingumootori optimeerimise (SEO) või sisuturunduse järele, meil on teile lahendus.

Oleme siin, et olla teie usaldusväärne partner digitaalmaailmas. Laske meil aidata teil saavutada oma eesmärgid ja viia teie ettevõte uuele tasemele võrgus. Koos loome teie brändi jaoks püsiva digitaalse jälje!

Võtke meiega ühendust!

Vaata rohkem

AMSEL OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

Oleme oma uue partneri Amseli teenustega väga rahul: meie uus veeb on saanud klientidelt kiita, sest see on pilkupüüdev ning kasutajasõbralik. Kui vaja, saame ettevõttelt alati tehnilist tuge ja soovitusi.

Kuna meie eelmine koduleht oli ajale jalgu jäänud, siis otsisime omale arendajat ning meile soovitati Amsel-it. Peale mõtete vahetamist leppisime kokku tähtaja, millal peaks olema esimene visioon valmis, ning tähtajast peeti kinni. Tegime veel hulga muudatusi koostöös arendajaga.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

AMSEL OÜ tegevusaruanne 2022

Ettevõtte põhitegevusalaks oli 2022.aastal veebilehtede loomine ja haldamine, lisategevusena lisandus 2021.aastal kliimaseadmete paigaldamine. Võrreldes 2021.majandusaastaga on 2022.aasta müügitulu samas suurusjärgus. Kuigi ettevõte lõpetas 2022.majandusaasta kahjumiga, on omakapital jätkuvalt positiivne. 2023. esimese poolaasta müügitulu on majandusaasta aruande esitamise hetkel umbes samas suurusjärgus, mis kogu 2022.aastal. See näitab, et ettevõte on jätkuvalt kasvutrendis. Ettevõtte kasvule aitab kaasa sujuv koostöö partneritega ja aastatega tekkinud püsikliendibaas, mis jätkuvalt

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas luua tõhusaid e-posti turunduskampaaniaid oma äri edendamiseks?

E-posti turundus on üks vanimaid ja tõhusamaid digitaalse turunduse meetodeid, mis võimaldab ettevõtetel suhelda oma sihtgrupiga ja edendada oma tooteid või tee
ssb.ee
E-posti turundus on üks vanimaid ja tõhusamaid digitaalse turunduse meetodeid, mis võimaldab ettevõtetel suhelda oma sihtgrupiga ja edendada oma tooteid või teenuseid. Õigesti teostatud e-posti turunduskampaaniad võivad tuua suurepäraseid tulemusi, aidates teil säilitada olemasolevaid kliente, meelitada uusi ning suurendada müüki ja brändi tuntust. Selles artiklis uurime, kuidas luua tõhusaid e-posti turunduskampaaniaid, mis aitavad teie ettevõttel saavutada edu. 1. Määrake eesmärgid ja sihtgrupp Enne e-posti kampaania käivitamist on oluline selgitada välja oma kampaania eesmärk. Kas

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.