Rohkema info nägemiseks:

4U KINNISVARA OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume terviklikke kinnisvarateenuseid, sealhulgas müügitehinguid, kinnisvaraturundust ja kohandatud otsinguid ostjatele, üürnikele, investoritele ja arendajatele erinevates ärikinnisvara tüüpides.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast maailma, kus kinnisvara on enamat kui lihtsalt hooned ja maatükid; see on potentsiaali realiseerimine ja püüdluste väärtustamine. Meie missiooniks on pakkuda põhjalikke kinnisvarateenuseid, mis vastavad erinevate klientide vajadustele, sealhulgas ostjatele, üürnikele, investoritele ja arendajatele. Meie spetsialiseerumiseks on mitmesugused ärikinnisvara tüübid, alates tootmis- ja laopindadest kuni jaekaubanduskohtade, kontoripindade, hotellide, elamuarendusprojektide, poodide, restoranide, teenindusettevõtete ja maaarenduseni.

Meie teenuste südameks on pühendumus kiirele ja kvalifitseeritud abile kinnisvaraomanikele. Me oleme osavad müügitehingute sooritamisel, sobivate ostjate ja üürnike leidmisel ning investorite ja arendajatega ühenduse loomisel, et tuua teie kinnisvara turu esirinnale. Meie lähenemine on andmepõhine ja kliendikeskne, kasutades ära ulatuslikku potentsiaalsete üürnike ja investorite päringute andmebaasi, et sobitada teie kinnisvara õigete väljavaadetega.

Meie protsess on põhjalik ja läbipaistev, alustades kohapealsest analüüsist teie kinnisvarale, millele järgneb arvutatud hindamine ja strateegiline nõustamine. Seejärel asume looma teie kinnisvarast veenvat esitlust, arendame sihitud turundusplaani ja teeme otsepakkumisi klientidele meie ulatuslikus kinnisvarade andmebaasis. Me tagame oma klientide huvide ja konfidentsiaalsuse kaitse igal sammul, lõpetades eduka müügi- või üürilepingu sõlmimisega.

Neile, kes otsivad üürikinnisvara, viime läbi põhjalikke otsinguid nii üksikisikute kui ka organisatsioonide jaoks, arvestades nende konkreetseid nõudmisi, detaile ja parameetreid. Meie andmebaas on rikas unikaalsete ärikinnisvara valikutega, mis ei ole kättesaadavad avalikest allikatest, tagades, et saame pakkuda eksklusiivseid võimalusi, mis on kohandatud teie vajadustele.

Meie meeskond on pühendunud teid juhendama iga tehingu etapi läbimisel, alates esialgsest konsultatsioonist ja kinnisvara valikust kuni teie huvide esindamiseni läbirääkimistel ja tehingu lõpuleviimiseni. Juhindudes põhimõttest 'Võimaluste loomine, unistuste väärtustamine', püüdleme selle poole, et muuta teie kinnisvara eesmärgid käegakatsutavateks edusammudeks.

Avastage erinevust meie ehitus- ja kinnisvarateenustega. Olgu teie sooviks osta, müüa või üürida, meie ekspertiis kinnisvara hindamisel tagab, et teie kinnisvarateekond ei oleks lihtsalt tehing, vaid verstapost teie tuleviku ehitamisel.

Võtke meiega ühendust juba täna ja laseme teil kindluse ja kergusega navigeerida dünaamilises kinnisvaramaailmas.

4U KINNISVARA OÜ kontaktid

4U KINNISVARA OÜ tegevusaruanne 2022

4U Kinnisvara OÜ on asutanud 2014.a. septembris. Peamiseks tegevusalaks 2022. majandusaastal oli kinnisvarabüroode tegevus. 2022.aastal müügitulu oli 103 848 euro, ettevõte sai kasumi 70 555 eurot. 2021.aastal müügitulu oli 112 996 euro, ettevõte sai kasumi 78 347 eurot. 2020.aastal müügitulu oli 27 453 euro, ettevõte sai kasumi 7 873 eurot. Ettevõtel ei ole suur intressiriski. Ettevõtel ei ole valuutakursi muutmise riski, sest arveldused peab firma eurodes. Ettevõtel ei ole suurt sotsiaal- ja keskkonna tegurite mõju riske. Peamised finantsarvud on: Finantsnäitleja 2022 2021 2020

Dropdown

kõik artiklid

Mida on meie ettevõttel ärikinnisvara maailmas pakkuda?

Kinnisvaratehingud, olgu need seotud müügi, ostmise, üürimise või investeerimisega, võivad olla keerukad ja ajamahukad. Kas olete kunagi mõelnud, kas on olemas
ssb.ee
Kinnisvaratehingud, olgu need seotud müügi, ostmise, üürimise või investeerimisega, võivad olla keerukad ja ajamahukad. Kas olete kunagi mõelnud, kas on olemas üks partner, kes suudaks pakkuda täielikku ja professionaalset teenuste paketti, et teha ärikinnisvaraga seotud tehingud sujuvaks ja edukaks? Vastus sellele küsimusele on lihtne: PROFIT REAL ESTATE. PROFIT REAL ESTATE on tuntud oma pühendumuse poolest pakkuda klientidele täislahendusena kõiki vajalikke teenuseid, mis on seotud ärikinnisvaraga. Meie eesmärk on muuta kinnisvaratehingud lihtsaks, kiireks ja tulusaks, olgu tegemist müügi,

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.