Rohkema info nägemiseks:

STAR CLOUD OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1829; jälgijaid - 7. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta STAR CLOUD OÜ kohta arvamuslugu!"

STAR CLOUD OÜ hetkeolukord

Juba 1829 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 7 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 1,9 punktiga ja kommenteeritud 114 korda.

Tegevusaruanne 2022

Star Cloud OÜ, asutatud 2014. aasta oktoobris. Star Cloud tegeleb digitaalse õppevara- ja kirjastamisplatvormi "Opiq" arendamisega, samuti kirjastustele digiteerimis- ja digitaalse õppematerjali levitamisteenuse pakkumisega "Opiq" platvormil.

“Opiq” (www.opiq.ee) on veebipõhine õppevara kirjastamise ja levitamise teenus, mille põhiosadeks on ühelt poolt autoritarkvara (autor, kirjastaja) ja teiselt poolt rollideks jaotunud lõppkasutaja keskkond (õpetaja, õpilane, lapsevanem). Meie (Star Cloudi) olulisemateks partneriteks tarkvaraarendusettevõtted AS Agileworks (Opiqu lõppkasutaja keskkond) ja Leanest OÜ (Opiqu autoritarkvara).

Star Cloudi põhitegevused 2021. aastal seisnesid: Opiqu teenuse pakkumine peamiselt Eesti koolidele ja erakasutajatele. Keskmine kasutajate arv ja kasutuste intensiivsus Eestis kasvas hüppeliselt koroonaviiruse (COVID-19) levikust tuleneva üleriigilise distantsõppele siirdumise tõttu.

Opiqu kasutajate arv Eestis ulatus koolipäevadel igapäevaselt 85 tuhande kasutaja kanti. Opiq kujunes üheks põhilisteks tõhusat distantsõpet võimaldavaks digitaalseks keskkonnaks. Seoses kiiresti muutnud olukorraga suurenesid loetud päevadega teenuse osutamise kulud ning teenuse jätkuvaks pakkumiseks pidi Star Cloud äärmiselt lühikese aja jooksul märkimisväärselt suurendama kulutusi tehnilisele infrastruktuurile ning palkama lisatööjõudu.

Jätkasime platvormi teenuse müüki Kasahstani kirjastusele Almatykitap, kes müüs Kasahstani koolidele ligikaudu 40 tuhat Opiqu litsentsi. Opiqu teenuse kasutamiseks teeme ettevalmistusi veel mitme Kasahstani kirjastusega.

Jätkasime Välisministeeriumiga koostöös arenguabi projekte Keenias. Eesmärk on digitaliseerida Keenia õppevara ning aidata Keenia koole ning õppevara loojaid ületada digitaliseerimisega seotud väljakutseid. Star Cloudi kohalikuks partneriks projektide elluviimisel ning Opiqu teenuse tutvustamisel Keenias on Risk Africa Innovatis (www.riskafrica.co.ke). Star Cloud alustas koostööd kahe Keenia õpikukirjastusega õppematerjalide digitaliseerimiseks (KLB, Story Moja).

Opiqu platvormi arendati aktiivselt edasi. Kiiresti suurenenud kasutajate arv kasvatas oluliselt ka keskkonnale laekuvat tagasisidet. Lõviosa 2022. aasta arendustest on keskendunud keskkonna ja selle kasutajaliidese parandmisele sellest tagasisidest lähtuvalt. Endiselt pöörasime suurt tähelepanu andmete korjamisega ja analüüsiga seotud arendustele, samuti sellega seotud juriidilistele küsimustele. Opiqu admelaua esimene versioon muutus kättesaadavaks koolidele, kirjastustele ja haridusametnikele.

Ühingu netovara on seisuga 31.05.2023 taastatud ja vastab seadusele.

Peamised suhtarvud 01.01.2022 - 31.12.2022 01.01.2021 - 31.12.2021

Müügitulu 1 775 900 1 947 503

Tulu kasv, % -8,81% 60,96%

Puhaskasum -61 865 -54 021

Kasumi kasv, % 14,52% -57,58%

Puhasrentaablus, % -3,48% -2,77%

Lühiajaliste kohustuste kattekordaja 0,74 1,02

ROA, % -6,26% -3,74%

ROE, % 58,22% 121,69%

STAR CLOUD OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.