Rohkema info nägemiseks:

HARITA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume ilutooteid, depilatsioonikomplekte, aksessuaare ja seadmeid kulmudele, ripsmetele, maniküürile ja pediküürile.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast maailma, kus ilu ja hoolitsus põimuvad, luues elegantsi ja võlu sümfoonia. HARITA OÜ usub, et iga inimene väärib end oma nahas enesekindla ja säravana tundmist. Meie missiooniks on pakkuda teile peeneid depilatsioonikomplekte, aksessuaare ja seadmeid, mis on kohandatud teie kulmudele, ripsmetele, maniküürile ja pediküürile.

Meie hoolikalt valitud tooted on loodud selleks, et Tõsta esile teie ilu, määratleda teie stiili! Alates meie Profis Orevle Bioceana juuksemaskide luksuslikust puudutusest, mis toidavad ja siluvad teie juukseid, kuni meie Seven Touch seeria täiuslikkuseni, mis tagab veatu viimistluse, on meil kõik, mida vajate oma ilurutiini tõstmiseks.

Sukelduge meie müügikeskse kollektsiooni, kus iga toode on meie kvaliteedi ja innovatsiooni pühendumuse tunnistus. Kogege meie SHAMPOO TOITMISE JA ELASTSUSE transformeerivat jõudu või meie BIPHASIC DETANGLING FILLER TREATMENT muretu lahtiharutamise võimet, kõik eksklusiivsete hindadega, mis tähistavad teie otsust valida parimat endale.

Meie lugu ei räägi ainult toodetest, mida pakume; see on lugu hetkedest, mida nendega loote. See on lugu enesekindlusest, mida kiirgate ja stiilidest, mida määratlete. See on lugu ilust, mis on ainulaadselt teie oma. Liituge meiega sellel eneseväljenduse teekonnal ja laske oma ilul särada koos HARITA OÜ.

Avastage meie kataloogi täna ja astuge esimene samm ilusama mina poole. Pidage meeles, et meie hoolikalt valitud valikuga ja oskuslikult valmistatud tööriistadega on teie ilu meie kirg. Tõsta esile teie ilu, määratleda teie stiili!

Kontakt

HARITA OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Liis K.

Suurepärased tooted ja teenindus, alati tunnen end kaunina!

- Kairi S.

Tooted on kvaliteetsed ja mu ilurutiin on täielikult muutunud.

- Mati R.

Suurepärane kogemus, alati rahul tulemusega.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

HARITA OÜ tegevusaruanne 2023

2023 aastal jätkas Harita OÜ oma äritegevuse, mis on seotud kosmeetika müügiga. 2023 aastal moodustas Harita OÜ müügitulu 43660 eur ( 2022 aastal 41983 eur). Harita OÜ on töövõtjaks 1 töötaja. 2023 a palga töötasu fond oli 4286 eur ( 2021 aastal 1083 eur). Harita OÜ 2024 aasta põhieesmärgiks järgmisel majandusaastal on - käive suurendamine, - klientide ringi laiendamine.

Dropdown

kõik artiklid

Millised tööriistad on hädavajalikud täiuslike kulmude saavutamiseks?

Täiuslikud kulmud on oluline joon näo määratlemisel ja üldise ilu esiletoomisel. Olgu sa iluprofessionaal või entusiast, õigete tööriistade omamine on hädavajal
ssb.ee
Täiuslikud kulmud on oluline joon näo määratlemisel ja üldise ilu esiletoomisel. Olgu sa iluprofessionaal või entusiast, õigete tööriistade omamine on hädavajalik veatute kulmude saavutamiseks. Õigete tööriistade tähtsus Õigete tööriistade kasutamine teeb kulmude korrastamise protsessi mitte ainult lihtsamaks, vaid tagab ka täpsuse ja hoiab ära nahaärrituse. Vaatame üle viis hädavajalikku tööriista täiuslike kulmude jaoks. Täppispintsetid on asendamatud soovimatute karvade kitkumisel ja kulmude kujundamisel. Otsige pintsette, millel on kaldus ots parima haarde ja kontrolli jaoks. Lõikamine

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.