Rohkema info nägemiseks:

CITY CIDER OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 3560; jälgijaid - 27. Arvustusi - 6; Artikleid 1+ "Kirjuta CITY CIDER OÜ kohta arvamuslugu!"

CITY CIDER OÜ hetkeolukord

Juba 3560 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 27 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga ja kommenteeritud 2 korda.

Tegevusaruanne 2022

Muutsime majandusaasta aruandluse perioodi, seega käesolev majandusaasta kajastab erandkorras perioodi 01.10.2021 - 31.12.2022.

Järgmine majandusaasta tuleb tavapäraselt 12 kuu pikkune ja perioodiga 01.01.2023 - 31.12.2023.

Hoolimata kriisist kriisi liikumisest tuleb majandusaasta lugeda edukaks. Ettevõtte müügikäive kasvab ning kasum absoluurarvuna ettevõtte omanike eesmärkidele vastav. Uudistoodetest tõime turule valmiskokteilide sarja PIKERO ning seda nii alkoholiga kokteilide osas, kui ka alkoholivaba versioonina. Alustasime uuenduslikku puuviljavahuveinide alumiiniumpurkidesse tootmist. Tõime turule Eesti rabarberi veini 75cl veinipudelis.

Erinevaid tarneraskuseid oli majandusaasta paksult täis, samuti sisendhindade pidevat tõusu. Eesti sisene müük on jätkuvalt kasvus seoses kaubamärkide populaarsuse kasvuga. Ekspordi väljavaated aga on jätkuvalt keerulised, kuid jätkame oma võiduka strateegia rakendamist.

Uuele majandusaastale läheme vastu ettevaatlikult, väga täpne prognoosimine on hetkel aja raiskamine. Suures plaanis ootame kasumliku mudeli jätkumist, kuid jooksva aasta baasil müügikasvu ei prognoosi. Ettevõtte stabiilsuse, jätkusuutlikkuse ja edu tagavad senised juhatuse liikmed ja nende meeskonnad.

CITY CIDER OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.