Rohkema info nägemiseks:

42DEL OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme spetsialiseerunud kvaliteetsete LED-valgustite ja juhtimissüsteemide pakkumisele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Iga hästi kujundatud ruumi südames on täiuslik valgustus, mis mitte ainult ei tõsta esile õhkkonda, vaid täiendab ka iga ala funktsionaalsust. Siin paistab 42DEL OÜ eriliselt, oma pühendumusega 'Valgustades sinu maailma, üks LED korraga!' Meie missiooniks on spetsialiseeruda kõrgekvaliteediliste LED-valgustustoodete ja juhtimissüsteemide pakkumisele, mis muudavad teie keskkonna sädelevaks.

Teie kodu hubastest nurkadest kuni suurte kommertspindade laialdaste paigutusteni, meie LED-valgustite, LED-ribade ja LED-valgustuse juhtimise lahenduste valik on loodud vastama igale valgustusvajadusele. Meie tooted ei ole lihtsalt valgustusest; need on kogemuste ja meeleolude loomisest, mis tõstavad esile teie igapäevaseid hetki.

Meie LED-ribad pakuvad värvide ja intensiivsuste spektrit, võimaldades teil kohandada meeleolu vastavalt oma stiilile. Olgu see siis romantilise õhtusöögi soe kuma või peo erksad toonid, meie ribad kohanevad teie vajadustega. Pakume LED-valgusteid, mis on esteetiliselt meeldivad ja samas energiasäästlikud, tagades, et teie ruumid on valgustatud ilma, et peaksite selle eest varandust kulutama.

Kontroll on teie sõrmeotstes meie arenenud LED-valgustuse juhtimissüsteemide abil. Dimmerdage, lülitage või ajastage oma tulesid hõlpsalt kasutades meie intuitiivseid kontrollereid ja lüliteid. Meie tooted on loodud sujuvaks integreerimiseks ja kasutajasõbralikuks toimimiseks, muutes valgustuse juhtimise lihtsaks.

Innovatsioonile ja kvaliteedile keskendudes on 42DEL OÜ pühendunud toodete pakkumisele, mis on LED-tehnoloogia esirinnas. Meie pühendumus tipptasemele on ilmne igas pakutavas tootes, tagades, et saate ainult parimaid LED-valgustuslahendusi.

Uurige meie valikut ja leidke täiuslik valgustus, et luua õhkkond, millest olete alati unistanud. 42DEL OÜ-ga ei ole valgus lihtsalt element; see on kogemus. 'Rohkem Valgust - LED24' - Rohkem Valgust, Rohkem Võimalusi.

42DEL OÜ kontaktid

42DEL OÜ tegevusaruanne 2022

Sissejuhatus 42DEL OÜ alustas tegutsemist 17. detsember 2014 aastal. Osaühingu lõppenud majandusperioodi pikkuseks oli 12 kuud, majandusaasta algas 01. mail 2022 ning lõppes 30. aprill 2023. a. Osaühingu põhitegevuseks on valgustite müük ja paigaldus (LED ribad, LED paneelid, LED moodulid, alumiiniumprofiilidel põhinevad valguslahendused), mida osutatakse Eesti Vabariigis. Tulud, kulud ja kasum 2022 - 2023 aastal moodustas 42DEL OÜ müügitulu 30 959 EUR, kasvades eelmise aastaga võrreldes 1,074 korda. Müügitulust moodustas 100% kaupade, teenuste müük Eestisse. 42DEL OÜ ärikasumiks kujunes 14

Dropdown

kõik artiklid

Kas otsite ainulaadseid LED valgustuslahendusi mööbli ja interjööri jaoks?

Valgustus mängib igas ruumis keskset rolli, olles enam kui lihtsalt funktsionaalne element – see on osa sisekujundusest, mis mõjutab oluliselt meie meeleolu ja
ssb.ee
Valgustus mängib igas ruumis keskset rolli, olles enam kui lihtsalt funktsionaalne element – see on osa sisekujundusest, mis mõjutab oluliselt meie meeleolu ja heaolu. Tänapäeval on LED-tehnoloogia esirinnas, pakkudes mitte ainult energiatõhusust, vaid ka disainilist paindlikkust. Siin, meie ettevõttes, oleme võtnud enda missiooniks pakkuda \"Rohkem valgust!\" läbi meie spetsialiseerumise kvaliteetsetele LED-valgustitele ja nende juhtimissüsteemidele. Erinevalt tavapoodides leiduvatest lahendustest, pakume meie unikaalseid alumiiniumprofiile, mis on kohandatud spetsiaalselt mööblifirmade ja

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.