Rohkema info nägemiseks:

LIGHT CONCEPT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 539; jälgijaid - 4. Arvustusi - 4; Artikleid 10+ "Kirjuta LIGHT CONCEPT OÜ kohta arvamuslugu!"

LIGHT CONCEPT OÜ tegevusaruanne 2022

Light Concept OÜ põhitegevusalaks on valgustite hulgimüük. 2022 aruandeaastal teeniti müügitulu 6 649 eurot (2021: 6 254 eurot) ning kahjumiks kujunes 15 685 eurot (2021: 10 849 eurot) Ettevõttes töötas üks töötaja. Ettevõtte juhtkond loodab, et käesolev 2023. majandusaasta kujuneb ettevõttele kasumlikuks. Aruande esitamise järgselt tegeletakse ka ettevõtte negatiivse netovara probleem lahendamisega (vt.lisa nr.7).

Dropdown

kõik artiklid

Valgustite valimine söögituppa: Näpunäiteid ja nõuandeid

Valgustite valimine söögituppa: Näpunäiteid ja nõuandeid Söögituba on koht, kus mitte ainult ei kinnitata keha, vaid ka jagatakse päevamuljeid ja Сообщение Valg
lightconcept.ee

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.