Rohkema info nägemiseks:

HERKA TRANSPORT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume mitmekülgseid transporditeenuseid, sealhulgas kaubavedu, transporditeenused, kraanateenus ja ülekabariidilised veosed.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Meie meeskond on meie ettevõtte südameks ja hingeõhuks. Iga meie meeskonnaliige jagab kirge transpordi ja logistika vastu ning on pühendunud klientide rahulolu saavutamisele. Meie professionaalsed juhid, juhtautojuhid, kraanaoperaatorid ja logistikud on valitud mitte ainult oskuste, vaid ka pühendumuse ja kohusetundlikkuse põhjal.

Tegevusvaldkonnad - Paindlikud ja kvaliteetsed teenused

  1. Kaubavedu: Meie kaubavedu teenus pakub usaldusväärset ja efektiivset kaupade transporti ühest kohast teise. Oleme spetsialiseerunud erinevate kaupade vedamisele, olgu selleks siis toidukaubad, ehitusmaterjalid või muud kaubad.

  2. Transporditeenused: Lisaks kaubaveole pakume laias valikus transporditeenuseid, mis hõlmavad nii täisteenusvedusid kui ka osalisi vedusid vastavalt klientide vajadustele. Oleme kohal, et tagada kiire ja efektiivne kaubaveo teenus.

  3. Kraanateenus: Meie kraanateenuse meeskond omab tipptasemel seadmeid ja kogemusi raskete tõstetööde teostamisel. Oleme valmis aitama ehitusprojektide ja muude oluliste ülesannete täitmisel.

  4. Ülekabariidi vedu: Meie ülekabariidi veoteenus võimaldab transportida suuri ja rasked koormaid ohutult ja õigeaegselt. Oleme spetsialiseerunud erinevate ülekabariidi vedude teostamisele.

  5. Logistikateenused: Meie logistikateenused hõlmavad endas tõhusat kaupade haldamist ja tarneahela optimeerimist. Pakume kohandatud lahendusi, mis vastavad teie ettevõtte vajadustele.

Oleme uhked oma meeskonna üle ja pühendunud pakkuma kvaliteetseid transpordi- ja logistikateenuseid, mis aitavad meie klientidel saavutada edu ja tulemuslikkust oma äris. Teie rahulolu on meie peamine eesmärk, ja me ootame võimalust teenindada teid parimal viisil!

Võtke meiega ühendust!

Vaata rohkem

HERKA TRANSPORT OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Jaan L.

Olen äärmiselt rahul teie kaubaveoteenusega. Suur aitäh Teile!

- Kristi O.

Teie teenus aitas meil edukalt lõpule viia meie ehitusprojekti .

- Peeter R.

Ma hindan teie professionaalsust ja pühendumust.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

HERKA TRANSPORT OÜ tegevusaruanne 2023

OÜ Herka Transport põhitegevuseks on autotransport. 2023.a. oli ettevõtte müügitulu 309 605 eurot ja kahjum 85 867 eurot. OÜ Herka Transport on jätkuvalt tegutsev.

Dropdown

kõik artiklid

Meie ettevõttest

Tere tulemast HERKA TRANSPORT maailma, kus kaubavedu, transporditeenused, kraanateenus ülekabariidi vedu on meie kirg ja uhkus. Oleme pühendunud ettevõte, mis o
ssb.ee
Tere tulemast HERKA TRANSPORT maailma, kus kaubavedu, transporditeenused, kraanateenus ülekabariidi vedu on meie kirg ja uhkus. Oleme pühendunud ettevõte, mis on spetsialiseerunud tõhusate ja usaldusväärsete logistikateenuste pakkumisele üle Eesti. Meie kogenud meeskond tagab, et teie kaubad jõuavad õigel ajal õigesse kohta. Olgu tegemist väikeste paketite või suurte koormatega, meie veoautod ja spetsialiseeritud sõidukid on varustatud kõige kaasaegsema tehnoloogiaga, et tagada teie kaupade ohutu ja õigeaegne kohaletoimetamine. Teie vajadused on meie prioriteet. Pakume mitmekülgseid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.