Rohkema info nägemiseks:

SPACTUM OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie kogenud meeskond tagab kvaliteetse töö igas projektis, luues funktsionaalseid ja esteetiliselt nauditavaid ruume vastavalt Teie vajadustele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu - Kes me oleme ja millega tegeleme?

Meie meeskond on pühendunud kvaliteetsele tööle, toetudes rikkalikule kogemusele, et luua igas projektis funktsionaalseid ja esteetiliselt nauditavaid ruume.

Renoveerimine: Meie professionaalne meeskond tegeleb hoolega igasuguste renoveerimisprojektidega. Olgu tegemist korteri, maja või äripinna renoveerimisega, saame luua uue ilme vastavalt Sinu soovidele.

Paigaldustööd: SPACTUM teostab mitmesuguseid paigaldustöid, olgu selleks siis köögimööbel, sanitaartehnika või muud spetsiifilised elemendid. Tagame paigaldustööde täpsuse ja vastupidavuse.

Üldehitustööd: Pakume laia valikut üldehitustöid, alustades vundamendist ja lõpetades katusetöödega. Oleme valmis käsitlema iga ehitusprojekti, tagades tugeva ja vastupidava tulemuse.

Viimistlustööd: Detailides peitub võlu! Meie viimistlustööd hõlmavad seinakatete, põrandakatete ja muude viimistlusmaterjalide professionaalset paigaldamist, andes ruumile viimase lihvi.

Plaatimine: Spetsialiseerume kvaliteetsele plaaditööle, olgu selleks siis vannituba, köök või muu ruum. Loome stiilse ja vastupidava pinnakatte.

Maalimine: Värvid mängivad olulist rolli igas kodus või äripinnal. Meie meeskond pakub professionaalset maalimisteenust, luues meelepärase atmosfääri.

Miks valida SPACTUM?

  • Kvaliteet ja Täpsus: Tagame, et iga projekt valmiks kõrgeima kvaliteediga ja täpsusega.
  • Erfarne Meeskond: Meie professionaalne meeskond omab rikkalikku kogemust erinevate ehitusprojektide elluviimisel.
  • Kliendikesksus: Kuulame Sinu soove ja vajadusi ning loome lahendusi, mis vastavad täpselt Sinu ootustele.

Lõpetuseks, kui otsid usaldusväärset partnerit oma ehitus- ja viimistlusprojektide jaoks, võta ühendust SPACTUM'iga. Oleme valmis pakkuma parimat lahendust, mis vastab Sinu vajadustele ja soovidele. Koos loome Sinu unistuste kodu või äripinna!

Võta ühendust juba täna ja leiame parima lahenduse Sinu projektile!

uuri lisaks!

SPACTUM OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mihkel

Meeldiv koostöökogemus, täpsus igas detailis.

- Kati

Suurepärane kvaliteet, sõbralik suhtumine.

- Jaan

Professionaalne teenindus, tähtaegadest kinnipidamine.

SPACTUM OÜ tegevusaruanne 2023

OÜ Spactum on 2015. aasta alguses asutatud äriühing, mille põhitegevusalaks on ehitus-remonttööd (EMTAK 41201). Oma teenuseid pakutakse nii Eestis kui ka välisriikides. Aruandeaasta oli äriühingule edukas. Müügimahud kasvasid võrreldes 2022.aastaga 18,5%. Maksevõime- ja rentaablusenäitajad olid väga head. Aasta lõpetati kasumlikult. Välja on kujunenud stabiilne ja kvalifitseeritud personal ning kindel koostööpartnerite pagas. Viimaste majandusaastate peamised finantsnäitajad: 2023.a. 2022.a. 2021.a. 2020.a. 2019.a. 2018.a. 2017.a. Müügitulu 444262,- 374863.- 295571.- 287441.- 137159.-

Dropdown

kõik artiklid

Õige värvi valimine oma ruumi jaoks

Õige värvi valimine oma ruumi jaoks on enamat kui lihtsalt meelepärase tooni valik; see on atmosfääri loomine, mis peegeldab teie stiili, suurendab ruumi funkts
ssb.ee
Õige värvi valimine oma ruumi jaoks on enamat kui lihtsalt meelepärase tooni valik; see on atmosfääri loomine, mis peegeldab teie stiili, suurendab ruumi funktsionaalsust ja aitab kaasa teie kinnisvara üldisele väärtusele. Värv võib ruumi muuta, meeleolu seada ja isegi teie heaolu mõjutada. Enne kui sukeldute laia värvivalikute merre, kaaluge tegureid nagu ruumi otstarve, liikluse hulk, valgustingimused ja vajalik vastupidavus. Need elemendid aitavad teil valida mitte ainult värvi, vaid ka teie projekti jaoks sobiva tüüpi värvi. Värvi ja valguse teadus Värvidel on jõud mõjutada emotsioone

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.