Rohkema info nägemiseks:

NÖÖREPERE TALU OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 675; jälgijaid - 3. Arvustusi - 3; Artikleid 1+ "Kirjuta NÖÖREPERE TALU OÜ kohta arvamuslugu!"

NÖÖREPERE TALU OÜ hetkeolukord

Juba 675 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,7 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Sissejuhatus

OÜ Nöörepere Talu loodi 2015 aastal. Ettevõtte põhitegevusalaks on põllumajandusega seotud tööd, põllumaa rent ja metsamajandmine ja kinnistute hooldus.

Nöörepere Talu OÜ ei kuulu konsolideerimigruppi, börsil ei osale ega oma väisriigis registreeritud filiaale.

Raamatupidamise aastaaruande koostamise perioodil ei ilmnenud juhtkonna hinnangul selliseid sündmusi, mis võiksid oluliselt mõjutada järgmiste majandusaastate tulemusi.

Riskid ja mõjud

Juhtkond on hinnanud mõjusid ettevõtte äritegevusele. Olulisemateks ohtudeks juhtkonna hinnangul on: (cid:127) koostööpartnerite makseraskused (cid:127) vääramatu loodusjõud (cid:127) rendilepingute lõpetamine omanike poolt

Juhtkonnal ei ole võimalik usaldusväärselt hinnata, milline võib olla majanduskriisi mõju ettevõtte tegevusele. Juhtkond usub, et on võtnud kasutusele kõik võimalikud meetmed, et tagada ettevõtte jätkusuutlikus ja kasv praegustes tingimustes.

Tulud, kulud ja kasum 2022. aastal moodustas OÜ Nöörepere Talu müügitulu 92 050 eurot. Majandusaasta kasumiks kujunes 21 445 eurot.

Investeeringud

Soetati põhivara - Harvester John Deere. Aruande perioodil laenu ei võetud, arengu-ja uurimisväljaminekuid lõppenud majandusaastal ei tehtud.

Personal

Ettevõttes töötas töölepingu alusel 1 täiskohaga töötaja.Tööjõkulu koos maksudega moodustas 10 841 eurot

Juhatuse liikmetele ei ole ette nähtud lahkumis- ja tagasikutsumishüvitisi, samuti ei kasutata soodustingimustel ettevõttele kuuluvaid varasid.

Eesmärgid järgmiseks majandusaastaks

Kasutusvalduses olevate põllumaade rent. Teenuste osutamine põllu-ja metsamajandustehnikaga.

Metsamaade hooldus, raie ja metsauuendamine.

NÖÖREPERE TALU OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.