Rohkema info nägemiseks:

PAUNKÜLA HEAOLUKESKUS OÜ

2
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie seminari- ja puhkekeskus on suurepärane koht, kus korraldada seminare ja koolitusi, firmaüritusi, suvepäevi, talvepäevi kui ka sünnipäevi ja pulmi!

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Otsid ideaalset paika, kus korraldada unustamatu sündmus või inspireeriv seminar? Paunküla Heaolukeskus on just see koht, kus loodus ja mugavused saavad harmooniliselt kokku ning pakuvad sulle ja su külalistele erakordset kogemust.

Asudes vaid 45-minutilise autosõidu kaugusel Tallinnast, ootab sind meie kauni saarestikuga Paunküla veehoidla kaldal. Meie seminaride- ja puhkekeskus on loodud selleks, et teha su ürituse korraldamine lihtsaks ja meeldejäävaks.

Paunküla Heaolukeskus pakub mitmekülgseid võimalusi seminaride, koolituste, firmaürituste, suve- ja talvepäevade, sünnipäevade ning pulmade korraldamiseks. Meie peamaja on varustatud tipptasemel seminari- ja helitehnikaga, mahutades kuni 100 osalejat. Lisaks saadame sulle majutusvõimalusi kuni 130 inimesele suvisel perioodil ja kuni 74 inimesele talvel.

Meie keskus pakub mitmekesist ajaveetmist igale maitsele. Proovi adrenaliinirohket ATV matka, põnevat paintballi, lõõgastavat parvesauna ja palju muud. Suvel saad rentida veesportide varustust, alates SUP-laudadest kuni kanuudeni. Meie kogenud meeskond aitab sul koostada sündmuse, mis vastab täpselt sinu ootustele ja vajadustele.

Toit on oluline osa igast sündmusest. Meie kohapeal valmistatud toidud on tõeline nauding, valmistatud kohalike, pikaajalise kogemusega kokkade poolt. Olgu see siis seminar, firmaüritus või pulmapidu, meie menüüd pakuvad midagi igale maitsele.

Kui oled valmis korraldama sündmuse või seminari, mis jääb kauaks meelde, siis võta ühendust Paunküla Heaolukeskusega. Meie kogenud meeskond seisab sulle alati abiks, et luua unikaalne kogemus, mis vastab täpselt sinu visioonile. Ootame sind ja su sündmust meie imelise looduse keskele!

Võtke meiega ühendust juba täna!

KONTAKT

PAUNKÜLA HEAOLUKESKUS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kristiina L.

Meie pulmad Paunküla Heaolukeskuses olid lihtsalt võrratud! Loodus, romantika ja suurepärane teenindus - rohkem ei saaks soovida!

- Marko E.

Korraldasime siin firmaürituse ja kõik olid vaimustuses. Seminariruumid, toit, ja meelelahutus olid suurepärased!

- Kadi S.

Paunküla Heaolukeskuses toimunud sünnipäev oli täielik nauding! Saunamaja, metsaõhk ja sõbrad tegid päeva eriliseks.

PAUNKÜLA HEAOLUKESKUS OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Paunküla Heaolukeskus on Eesti ettevõte, mis asutati 7. aprillil 2015. aastal. Selle peamine tegevusala on puhkeküla pidamine ning sellega seonduvate teenuste osutamine. Ettevõte asub Harjumaal, Kiruveres, mis on tuntud oma kauni looduse ja rahuliku atmosfääri poolest. OÜ Paunküla Heaolukeskus on pühendunud pakkuma kvaliteetseid puhkusevõimalusi, mis hõlmavad mitmesuguseid tegevusi ja teenuseid. Nende eesmärk on luua keskkond, kus kliendid saavad lõõgastuda ja nautida Eesti looduse ilu. Aruandeaastal töötas ettevõttes kuus põhikohaga töötajat. Need töötajad on ettevõtte selgroog, pakkudes

Dropdown

kõik artiklid

Unustamatud pulmad Paunküla Heaolukeskuses - Armastus looduse keskel

Pulmad on üks elu tähtsamaid sündmusi ning selle erilise päeva mälestus peaks jääma meelde kogu eluks. Kui otsid unustamatut kohta oma pulmade korraldamiseks, s
ssb.ee
Pulmad on üks elu tähtsamaid sündmusi ning selle erilise päeva mälestus peaks jääma meelde kogu eluks. Kui otsid unustamatut kohta oma pulmade korraldamiseks, siis Paunküla Heaolukeskus on ideaalne valik, kus saate oma armastuse tseremoonia ja pidustused ümbritseda looduse iluga. Vaid 45-minutilise autosõidu kaugusel Tallinnast avaneb see romantiline ja idülliline paik, mis sobib suurepäraselt teie pulmapäeva tähistamiseks. Kujutage ette, et teie pulmatseremoonia toimub järve ääres, metsa all või õrnade lainete sahina saatel veehoidla kaldal. Paunküla Heaolukeskuse looduskaunis ümbrus pakub

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.