Rohkema info nägemiseks:

MEELA OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme Saaremaal tegutsev raamatupidamisettevõte, kes on pühendunud kvaliteetse ja professionaalse raamatupidamisteenuse pakkumisele, et teie saaksite keskenduda oma äri kasvatamisele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Meie ettevõtte lugu

Meela OÜ on usaldusväärne raamatupidamisettevõte, mis on olnud turul juba peaaegu 8 aastat, pühendudes eesmärgile pakkuda kvaliteetset ja professionaalset raamatupidamisteenust. Meie missiooniks on aidata klientidel saavutada tõhusat majandusjuhtimist, samal ajal tagades nende finantsilise heaolu ja vastavuse kõikidele seaduslikele nõuetele.

Meela OÜ on spetsialiseerunud pakkuma mitmekülgset raamatupidamisteenust, mis hõlmab kogu spektrit finantsarvestusest kuni maksudeklaratsioonideni. Oluliseks osaks meie tegevuses on tagada, et klientidel oleks täpne ja ajakohane ülevaade oma finantsolukorrast, võimaldades neil teha informeeritud äriotsuseid.

Maksuseadused ja -reeglid võivad olla keerulised ja pidevalt muutuvad. Meela OÜ pakub maksualast nõustamist, mis aitab klientidel maksimaalselt ära kasutada seaduslikke maksusoodustusi ning vältida võimalikke maksuprobleeme. Teie finantsilise tervise säilitamine on meie prioriteet.

Lisaks raamatupidamisteenustele ja maksualasele nõustamisele pakume ka finantsnõustamist. Meie eksperdid aitavad teil koostada finantsstrateegiad, mis aitavad teil oma eesmärke saavutada ning aidata ettevõttel kasvada ja areneda.

Meela OÜ lähenemine on alati kliendikeskne. Meie eesmärk on mõista iga kliendi ainulaadseid vajadusi ja eesmärke ning pakkuda sellele vastavat personaalset teenust. Teie edukus on meie edukus.

Kui soovite meie teenuste kohta rohkem teavet või vajate abi oma ettevõtte finantside paremaks haldamiseks, siis ärge kõhelge meiega ühendust võtmast. Meela OÜ meeskond on alati valmis teid aitama ja leidma teie ettevõttele sobivaid lahendusi.

Võta ühendust ja leiame sulle sobiva lahenduse!

info@meela.ee
+372 5669 9609

MEELA OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mari S.

Suurepärane teenindus ja täpsus. Soovitan igale ettevõtjale!

- Jaan K.

Usaldusväärsed ja vastutulelikud. Parimad raamatupidajad Saaremaal!

- Kätlin P.

Meela OÜ on aidanud meil maksusoodustusi maksimeerida. Tänud!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

MEELA OÜ tegevusaruanne 2022

Meela OÜ on Eesti ettevõte, mille esmakanne tehti Tartu Maakohtu registriosakonnas 23. aprillil 2015. aastal. Sellest ajast alates on ettevõte pidevalt kasvanud ja laienenud, pakkudes kvaliteetseid raamatupidamisteenuseid ning majutusteenuseid. Ettevõtte põhitegevusala on raamatupidamisteenus. Meela OÜ on pühendunud oma klientidele parima võimaliku teenuse pakkumisele, aidates neil oma finantsasju korraldada ja optimeerida. Lisaks raamatupidamisteenusele pakub Meela OÜ ka majutusteenust, mis on ettevõtte kõrvaltegevus. Meela OÜ juhatus on üheliikmeline, mida juhib Ruuta Turja. Ruuta on

Dropdown

kõik artiklid

Digitaalne raamatupidamine - tuleviku lahendus praegu

Keset kiirete tehnoloogiliste edusammude ajastut on ka raamatupidamise maailm leidnud tee digitaalsesse tulevikku. Traditsioonilised paberilehed ja käsitsi täid
ssb.ee
Keset kiirete tehnoloogiliste edusammude ajastut on ka raamatupidamise maailm leidnud tee digitaalsesse tulevikku. Traditsioonilised paberilehed ja käsitsi täidetavad tabelid on andnud tee digitaalsetele raamatupidamislahendustele, mis pakuvad ettevõtetele võimalust paremat kontrolli ja tõhusust saavutada. Selles artiklis vaatleme, kuidas digitaalne raamatupidamine on tänasel päeval tõhus lahendus ning milliseid eeliseid see ettevõtetele pakub. Digitaalne raamatupidamine võimaldab ettevõtetel saada reaalajas finantsinfot. See tähendab, et ettevõtted ei pea ootama käsitsi koostatud aruandeid,

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.