Rohkema info nägemiseks:

OPUS LINGUA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 330; jälgijaid - 1. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta OPUS LINGUA OÜ kohta arvamuslugu!"

OPUS LINGUA OÜ hetkeolukord

Juba 330 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga ja kommenteeritud 7 korda.

Tegevusaruanne 2023

OÜ Opus Lingua alustas äritegevust oktoobris 2015 aastal. Ettevõtte peamine tegevusvaldkond on keeleõpe, millest enamuse moodustab eesti keele täienduskoolituse läbiviimine tasemeeksamiks ettevalmistamisel, omades selleks ka haridusministeeriumi tegevusluba. Lisaks pakutakse väiksemas mahus individuaalset keeleõpet ning tõlketeenust.

Aruandeaasta jooksul ei toimunud ja ei ole ka planeeritud olulisi investeeringuid. Äritegevuseks üüritakse õpperuume EELK Usuteaduse

Instituudis, kuid üha suurem osa õppetegevusest toimub onlines.

Ettevõte teeb koostööd Eesti Töötukassa ning Haridus- ja Noorteametiga.

Opus Lingua on käibemaksukohustuslane.

Osakapitali sissemakse 2500€ teostati juuni kuus 2019.

Juhatuse liikmetele aruandeaastal tasusid ei makstud. Ettevõttes polnud töölepinguga tööl ühtegi töötajat, keeleõpet ning õppetöö organisatoorse osa viisid läbi vastavat ettevalmistust omavad õpetajad käsunduslepingute alusel.

juuni 2024 ____________________

Anu Suik Juhatuse liige

OPUS LINGUA OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.