Rohkema info nägemiseks:

FULLDRIVE SERVICE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume laia valikut autoteenuseid alates diagnostikast ja hooldusest kuni keerukate remonditöödeni. Meie eesmärk on hoida teie sõiduk alati tippvormis ja tagada selle ohutus ning jõudlus.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Meie ettevõtte lugu

Fulldrive Service on autoremonditöökoda, mis on spetsialiseerunud nii sõiduautode kui ka kaubikute hooldusele ja remondile. Oleme tegutsenud alates juunist 2015 ja selle aja jooksul oleme omandanud laialdased kogemused, et pakkuda oma klientidele parimat teenust. Meie meeskond koosneb kogenud spetsialistidest, kes jagavad ühist eesmärki tagada teie sõiduki parim hooldus.

Meie mehhaanikud ja tehnikud omavad rikkalikku kogemust nii sõiduautode kui ka kaubikute hoolduse ja remondi valdkonnas. Nad on pühendunud oma oskuste pidevale täiustamisele, et pakkuda teile parimat teenust.

Fulldrive Service'i töökoda on varustatud kaasaegsete hooldusvahendite ja diagnostikaseadmetega, mis võimaldavad meil kiiresti ja täpselt tuvastada ning lahendada teie sõiduki probleeme. Kasutame alati kvaliteetseid varuosi ja tarvikuid, et tagada teie sõiduki parim seisukord.

Omame võimast ja kaasaegset diagnostikaseadet, mis võimaldab meil diagnoosida mitmeid automarke, alates BMW-st kuni Volkswagenini. Pakume mitte ainult veakoodide lugemist ja kustutamist, vaid ka erinevate sõlmede ja parameetrite analüüsimist ning vajadusel kodeerimist.

Oleme varustatud võimsa rehvide vahetuse ja tasakaalustamise seadmega ning pakume ka hooajalist rehvide hoiustamist. Teostame hooldust vastavalt tootja juhenditele või teie konkreetsetele soovidele, kasutades laia valikut kvaliteetseid õlisid ja filtreid.

Kui otsid usaldusväärset autoremondi keskust, siis Fulldrive Service on sinu parim valik.

Võta meiega juba täna ühendust ja leiame koos parima lahenduse sinu sõiduki vajadustele. 

Kontakt:

info@fulldrive.ee
+372 5599 3078

FULLDRIVE SERVICE OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Aadu P.

Suurepärane teenus ja kiire lahendus! Aitäh, Fulldrive!

- Kerli T.

Fulldrive Service on väga abivalmis ja sõbralik. Soovitan!

- Liisi S.

Tõeliselt oskuslikud mehaanikud, kes teavad, mida teevad.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

FULLDRIVE SERVICE OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Fulldrive Service on autoremonditöökoda, mis alustas oma tegevust 2015. aasta juunis. Sellest ajast alates on ettevõte pühendunud peamiselt Land Roveri automarki hooldusele ja remondile, pakkudes klientidele kvaliteetset ja usaldusväärset teenust. 2021. majandusaasta oli ettevõtte jaoks märkimisväärne, kuna selle netokäive ulatus 166 635 euroni. See näitaja on oluline, kuna see kajastab ettevõtte majanduslikku tervist ja võimet genereerida tulu oma põhitegevusest. Kuigi 2021. majandusaasta lõppes 3001 euro suuruse kahjumiga, on ettevõte siiski pühendunud oma tegevuse parandamisele ja

Dropdown

kõik artiklid

Tehno kontroll: Ennetav hooldus teie sõiduki pikaealisuse nimel

Kui sageli teie sõidukit kontrollitakse? Kas olete mõelnud sellele, kuidas ennetav hooldus võib mõjutada teie sõiduki eluiga ja selle tulevikku? Tehno kontroll
ssb.ee
Kui sageli teie sõidukit kontrollitakse? Kas olete mõelnud sellele, kuidas ennetav hooldus võib mõjutada teie sõiduki eluiga ja selle tulevikku? Tehno kontroll on üks oluline aspekt, mis aitab tagada, et teie sõiduk püsib heas korras ja teenib teid pikka aega. Tehno kontroll on süstemaatiline protsess, mille käigus teie sõiduki erinevad komponendid ja süsteemid kontrollitakse, hinnatakse ja vajadusel hooldatakse või parandatakse. See protsess hõlmab sageli järgmist: Süsteemide Diagnostika: Tehno kontroll algab tavaliselt diagnostikast, et hinnata teie sõiduki elektroonilisi ja

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.