Rohkema info nägemiseks:

SUPERVIVENT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume kõrge jõudlusega tööstuslikke arvuteid ja tarvikuid, mis on kohandatud vastama erinevate sektorite nõudmistele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

SUPERVIVENT OÜs usume, et edusammude süda lööb läbi kõige raskemate tingimuste. Sündinud kohustusest teenida tööstusharusid, mis seisavad silmitsi kõige karmimate keskkondadega, on meie missioon alati olnud selge: pakume kõrge jõudlusega tööstuslikke arvuteid ja tarvikuid, mis on kohandatud vastavalt erinevate sektorite nõudmistele. See pole lihtsalt väide; see on lubadus pakkuda usaldusväärsust ja innovatsiooni.

Meie tootevalik, alates sülearvutitest, tahvlitest & lisadest kuni sõidukiterminalideni, pole loodud mitte ainult ellu jääma, vaid lausa ületama ootusi situatsioonides, kus tavaline tehnoloogia ebaõnnestuks. Iga seade meie arvutite ja tarvikute valikus on meie brändi eetose tunnistus: 'Vastupidavus kohtub innovatsiooniga!' Olgu see tööstusliku tootmise, transpordi ja logistika, välitööde, autoteeninduse, maastikuseikluste või drooniinspektsioonide jaoks, meie tööstuslikud vastupidavad arvutid on valmis teenima.

Kujutage ette maailma, kus teie tehnoloogia ei vea teid alt, olenemata survest, kukkumistest või ilmastikuoludest. Sellist maailma me ehitame SUPERVIVENT-is. Meie tooted, nagu Durabook R11 ja Getac UX10, pole mitte ainult vastupidavad; nad kehastavad tipptasemel tehnoloogiat, et tagada, et püsite eesotsas isegi siis, kui olete tavapärasest rajast eemal.

Meie pühendumus tipptasemele kajastub meie klienditeeninduses. Mõistame, et igal tööstusharul on oma unikaalsed väljakutsed, mistõttu pakume ka personaliseeeritud pakkumisi meie e-poes. Meie eksperdid on vaid kõne või e-kirja kaugusel, valmis juhatama teid täiusliku vastupidava lahenduseni, mis vastab teie konkreetsetele vajadustele.

Liituge meiega sellel vastupidavuse ja innovatsiooni teekonnal. Valige SUPERVIVENT OÜ tehnoloogia, mis mitte ainult ei pea vastu, vaid annab teile jõudu piiridest kaugemale minna. Sest kui läheb raskeks, hoiab meie tehnoloogia teid käigus.

SUPERVIVENT OÜ kontaktid

SUPERVIVENT OÜ tegevusaruanne 2022

Supervivent OÜ (edaspidi Firma) registreeriti 04.08.2020.a. Alates aastast 2022 kajastatakse Firmat väikeettevõtjana. Firma on rugged seadmete baasil loodud arvutitöökoha lahenduste projekteerimisele ja müügile spetsialiseerunud ettevõte. Klientide tagasiside on toonud esile, et rugged arvutite turg on tänaseks kujunenud kasutaja jaoks raskesti hoomatavaks ja laialivalguvaks. Firma on saanud klientidelt tunnustada selle eest, et on säästnud nende aega ja raha rugged seadmete hangete planeerimisel ja hankimisel. Firma peamised tegevusvaldkonnad 2022 olid: (cid:127) mobiilsete rugged tahvel- ja

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas muudavad vastupidavad sülearvutid tööstusmaastikku?

Vastupidavad sülearvutid on spetsialiseeritud kaasaskantavad arvutid, mis on mõeldud töötama usaldusväärselt karmides keskkonnatingimustes. Need on ehitatud vas
ssb.ee
Vastupidavad sülearvutid on spetsialiseeritud kaasaskantavad arvutid, mis on mõeldud töötama usaldusväärselt karmides keskkonnatingimustes. Need on ehitatud vastupidavust silmas pidades, omades tugevdatud raame, põrutuskindlaid kõvakettaid ja pritsmekindlaid klaviatuure. Need seadmed on projekteeritud taluma kukkumisi, vibratsiooni, äärmuslikke temperatuure ning tolmu ja vee mõju. Nõudlikus tööstusoperatsioonide maailmas ei ole seadmete rike võimalus. Vastupidavad sülearvutid pakuvad vajalikku robustsust katkematu tootlikkuse tagamiseks, kindlustades, et erinevate sektorite professionaalid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.