Rohkema info nägemiseks:

TÜRI SEIKLUSPARK OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 766; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta TÜRI SEIKLUSPARK OÜ kohta arvamuslugu!"

TÜRI SEIKLUSPARK OÜ hetkeolukord

Juba 766 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,6 punktiga ja kommenteeritud 190 korda.

Tegevusaruanne 2022

Üldinformatsioon

OÜ Türi Seikluspark on asutatud 2015 aastal. Osakapitali suurus 2500 eurot. Osaühingul on üks omanik, kes on ka ainuisikuliselt juhatuse liige.

Ettevõtte põhitegevusalaks on sportliku vabaaja veetmise võimaluste pakkumine. Rahva hulgas on tuntud, kui Türi Elamuspark.

Türi Elamuspark asub Türi kesklinnast 1.5 km kaugusel Kõrgessaare voorestikus endise suusahüppemäe asukohas. Maa-ala on renditud.

2017. aastal valmis madal- ja kõrgseiklusrajad ning erilahendusega õhusõidud. Adrenaliini lisavad vabalangushüpe, tünnisõit, Tarzani hüpe, vaatetorn ja võimalus sõita trossil jalgrattaga üle oru. Seikluspargis on viis erinevat rada väga mitmekülgsete mängude ja atraktsioonidega. Rajad algavad madala lasterajaga ja lõppevad 10-12 m kõrgustel asuvate mängudega. Kõik rajad lõppevad zip-line laskumisega, viimane vabalangushüppega.

2018 aastal avati Eestis ainulaadne atraktsioon –võrgumaailm. Atraktsioon koosneb 10 võrguga ümbritsetud rajast,kus on palju erinevaid mänge ja takistusi.

2019 aastal avati järjekordselt Eestis ainulaadne välibatuudiväljak. Välibatuudiväljak vastab Euroopa standarditele ja ohutusnõuetele.

Batuudiväljak koosneb 7 horisontaaltrampoliinist ja 3 suurest diagonaaltrampoliinist.

2021. aastast on avatud suvetuubi rada ja ekstreemne tuubihüpe. Pargis on eraldi lastele mängu- ja piknikuala. Elamuspargi territooriumil on märgistatud rattakrossi-, jooksu- ja terviserajad.

Ettevõttel on loodud oma kodulehekülg - tyrielamuspark.ee, millelt leiab infot pakutavatest tegevuste pakettidest ja kontaktandmed.

Aruandeaasta tegevused

Ettevõtte tegevus on hooajaline. Alustatakse aprillis ja sõltuvalt ilmast, lõpetatakse septembris-oktoobris.

Lisaks seikluspargi tegevustele pakutakse helitehnika renti ja korraldatakse vabaajaüritusi.

Aruandeaasta müügitulu teeniti kokku 54,5 tuhat eurot, mis 8,2 tuhat eurot vähem, kui varasemal aastal.

Ettevõtte arendamiseks on kaasatud LEADER toetuseid, millest 2019-2021. aasta arendusteks saadi kokku 35,9 tuhat eurot.

Hooajaliselt pakutakse suveperioodiks tööd noortele seiklspargi külastajate teenindamiseks. Aruandeaastal loodi juurde täiendavalt ka üks töökoht. Tööjõukulud kokku 17,6 tuhat eurot.

Investeeringuid on tegevusaastate jooksul kokku tehtud 176,2 tuhande euro väärtuses.

Aruandeaastal investeeringuid ei tehtud ja tegevustulemuks kujunes 713 eurot kahjumit.

Tegevusplaanid 2023. aastal jätkub seikluspargi arendamine ja turundamine. Tehakse koostööd noortekeskustega ja -ühendustega ning piirkonna turismiettevõtetega.

TÜRI SEIKLUSPARK OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.