Rohkema info nägemiseks:

MIXORAL GRUPP OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Omame pikaajalist töökogemust palkmajade ehitamisel. Põhikonstruktsioonidele kaasa 5 aastane garantii.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Meie professionaalne meeskond omab ulatuslikku ekspertiisi nii puitkonstruktsioonide ehituses kui ka rekonstrueerimises ning renoveerimises, tagades klientidele usaldusväärse ja kõrgekvaliteedilise teeninduse.

Otsid usaldusväärset partnerit, kes suudaks muuta sinu koduunistused reaalsuseks? Mixoral Grupp OÜ on silmapaistev ettevõte, mis on spetsialiseerunud palkmajade ja puitmajade ehitamisele, olles samas mitmekülgne üldehitusettevõte, mis pakub klientidele täielikku ehitusteenust. Meie eesmärgiks on mitte ainult rahuldada klientide ootusi, vaid ületada neid, pakkudes tipptasemel kvaliteeti ja teenuseid.

Mixoral Grupp OÜ on rajanud oma maine kvaliteetsete ehituslahenduste pakkujana. Meie palkmajade ja puitkarkassmajade ehitus on alati täpne, vastupidav ning vastab kõrgeimatele standarditele. Lisaks spetsialiseerume fassaaditöödele, kilpmajade ehitamisele, saunadele, terrassidele ja katustöödele, tagades, et kogu ehitusprotsess oleks sujuv ja klientide ootustele vastav.

Meie meeskond, kellel on aastatepikkune kogemus palk- ja puitmajade ehituses, on pühendunud iga projekti täiuslikule elluviimisele. Oleme läbinud mitmeid edukaid projekte mitte ainult Eestis, vaid ka Soomes, Rootsis, Norras, Islandil ja Saksamaal, kinnitades meie professionaalsust ja rahvusvahelist suutlikkust.

Mixoral Grupp OÜ pakub mitmekülgset teenustevalikut alates üldehitusest kuni spetsiifiliste fassaadi-, sauna- ja terrassitöödeni. Oleme tuntud ka oma palkmaja- ja puitkarkassmaja projektide poolest, kus looduslik ilu sulandub kokku kaasaegse mugavusega.

Meie klientide rahulolu on meie jaoks esmatähtis. Seetõttu pakume igale meie poolt ehitatud palk- ja puitmajale viieaastast garantiid, tagades sellega meie usaldusväärsuse ja kvaliteedi.

Oleme valmis muutma sinu ehitusprojekti reaalsuseks. Võta meiega ühendust ja räägi meile oma unistustest. Meie kogenud meeskond leiab koos sinuga parima lahenduse, et sinu kodu oleks vastupidav, kaunis ja täpselt selline, nagu oled alati soovinud.

Mixoral Grupp OÜ - Sinu usaldusväärne partner ehitusmaailmas.

uuri lisaks

MIXORAL GRUPP OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Taivo T.

Väga professionaalsed palkmaja ehitajad. Nende tääga äärmiselt rahul.

- Kadi K.

Nad taastasid mu vanavanemate palkmaja suurepäraselt. Kiidan.

- Helen H.

Meie uus kodu sai tänu neile just sellien nagu soovisime

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Miks valida palkmaja?

Kodu on rohkem kui lihtsalt seinad ja katus. See on koht, kus loome mälestusi, jagame naeru ning leiame rahu. Kui seisad oma tulevase kodu ehitamise risttee ees, võib valiku tegemine olla väljakutse. Üks võimalus, mis kogub järjest rohkem populaarsust, on palkmaja. Siin on mõned põhjused, miks võiksid kaaluda just palkmaja ehitamist. 1. Looduslik Ilu ja Harmoonia Palkmaja loomulik ilu sulandub sujuvalt ümbritseva loodusega. Iga palk on unikaalne, tuues kodu arhitektuuri isikupära ja soojust. Elades palkmajas, tunned end ühendatuna loodusega, kus iga aknast avanev vaade on nagu maal. 2.

Dropdown

kõik artiklid

Palk-, puitkarkass- või kilpmaja - Kuidas valida?

Kodu ehitamine on elus oluline samm, mille tegemisel seisad silmitsi mitmete otsustega. Üks peamisi valikuid on maja konstruktsioonitüüp. Kaalume kolme populaar
ssb.ee
Kodu ehitamine on elus oluline samm, mille tegemisel seisad silmitsi mitmete otsustega. Üks peamisi valikuid on maja konstruktsioonitüüp. Kaalume kolme populaarset võimalust: palkmaja, puitkarkassmaja ja kilpmaja, et aidata sul teha informeeritud otsust oma unistuste kodu loomisel. 1. Palkmaja - looduslik ilu ja kestev ehitus Palkmaja on ajatu valik, mis toob kaasa loodusliku ilu ja vastupidavuse. Puit on loomulikult tugev ja vastupidav, muutes palkmaja aastatepikkuseks investeeringuks. Lisaks annab iga palk ainulaadse väljanägemise, tuues sisse soojust ja harmooniat. 2. Puitkarkassmaja

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.