Rohkema info nägemiseks:

STARFISH ACADEMY OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 2718; jälgijaid - 7. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta STARFISH ACADEMY OÜ kohta arvamuslugu!"

STARFISH ACADEMY OÜ hetkeolukord

Juba 2718 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 7 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,5 punktiga ja kommenteeritud 2 korda.

Tegevusaruanne 2022

Ettevõtte tutvustus

Starfish Academy on praktiline kasvukeskkond ettevõtjatele ja investoritele. Meie missioon on aidata ettevõtlikel inimestel kasvatada isiklikku jõukust ja vabadust läbi praktilise äri- ja investeerimiskogukonna elades samal ajal harmoonilist elu.

Meie tegemised

Oleme loonud Siseringi kogukonna, mis sisaldab ettevalmistavaid rahatarkuse intensiivkursuseid. See kogukond on loodud eesmärgiga tuua äri- ja finantsteadmised igapäevaellu, pakkuda vastastikust tuge ning jagada praktilisi kogemusi.

Meie eesmärk

Meie eesmärk on saada kõige mõjukamaks praktiliseks äri- ja investeerimiskogukonnaks nende jaoks, kes püüdlevad rahalise vabaduse poole, olgu nad ettevõtjad või investorid.

Majandusnäitajad (cid:127) Osakapital: 2 500 eurot (cid:127) Tegevusala: Muu mujal liigitamata koolitus (EMTAK kood 85599) (cid:127) Müügitulu: 261 938 eurot (cid:127) Kasum: 15 866 eurot

Osaühingu netovara on 30.06.2023 seisuga vähem kui äriseadustiku §-s 136 nimetatud kohustuslik osakapitali suurus. Osakapitali minimaalne suurus viiakse vastavusse 2023. aasta majandusaasta jooksul.

Juhtimine

Meil oli üheliikmeline juhatus, kellele ei makstud tasu. Aruandeaasta jooksul ei olnud meil töötajaid, kuna kõik vajalikud teenused osteti sisse.

Tulevikuplaanid

Järgmisel majandusaastal kavatseme laiendada Siseringi liikmete arvu ning rahatarkuse intensiivkursustel osalejate hulka. Teeme koostööd erinevate organisatsioonidega, kes on huvitatud äri- ja rahatarkuse edendamisest.

STARFISH ACADEMY OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.