Rohkema info nägemiseks:

PUHASMAAGIA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume kodu-ja kontori koristust, ehitusjärgset – ja kolimisjärgset koristust, suurpuhastusi, akende pesu, puhastust trepikodades, keemilist puhastust diivanitele ning pehmemööblile ja palju muud! Tagame kiire ja efektiivse teeninduse!

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Elu kiire tempoga maailmas tähendab, et sageli jäävad igapäevased kohustused tagaplaanile. Kuidas hoolitseda oma kodu ja töökoha eest, kui aeg ja energia on piiratud? Just sellistes olukordades astub mängu PUHASMAAGIA OÜ, mis on spetsialiseerunud erinevatele puhastusteenustele.

Asukohaga Tallinna südames, on PUHASMAAGIA OÜ kujundanud enda maine kui usaldusväärne ja efektiivne partner igapäevaste ja erikorraliste koristusvajaduste rahuldamisel. Meie meeskond on pühendunud sellele, et tagada, et iga klient tunneks ennast väärtustatuna ja et iga tööülesanne viiakse lõpule professionaalsuse ja täiuslikkusega.

Kodukoristusest suuremahuliste projektideni on meie eesmärk tagada, et kliendid saaksid nautida puhtust ja korda ilma vaevata. Me mõistame, et kvaliteetne keskkond on mitte ainult silmale meeldiv, vaid aitab kaasa ka paremale meeleolule ja produktiivsusele.

PUHASMAAGIA OÜ on rohkem kui lihtsalt puhastusteenuse pakkuja; see on ettevõte, mis aitab inimestel leida rohkem aega selle jaoks, mis on tõeliselt oluline - olgu selleks siis hetked perega, hobide nautimine või lihtsalt lõõgastumine. Me oleme siin, et muuta teie elu lihtsamaks ja ilusamaks. Meie nimi pole juhuslik - me loome tõelist puhastusmaagiat!




Võtke ühendust

PUHASMAAGIA OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kalle K.

PuhasMaagia teenused on alati olnud väga kvaliteetsed ja soodsad. Erilist tähelepanu pööratakse klientide soovidele ja iga kord on teenus olnud kiire ja efektiivne.

- Mari M.

Meie kontor on kasutanud PuhasMaagia teenuseid juba aastaid ja oleme alati olnud rahul teenuse kvaliteediga. Soovitame soojalt!

- Andres A.

Tegemist on väga professionaalse ja usaldusväärse puhastusteenusega. PuhasMaagia on aidanud meil hoida meie kodu alati säravpuhasena.

PUHASMAAGIA OÜ tegevusaruanne 2022

PuhasMaagia OÜ, mille registrikood on 12893931, on Eesti Vabariigis registreeritud osaühing, mille esmakande kuupäev on 12. august 2015. See ettevõte on pühendunud koristusteenuste pakkumisele kogu Eesti Vabariigi territooriumil, pakkudes kvaliteetseid ja usaldusväärseid teenuseid, mis on aidanud neil luua tugeva kliendibaasi.2022. aastal keskendus PuhasMaagia OÜ peamiselt oma põhitegevusele - koristusteenuste pakkumisele. Lisaks sellele tegeleti aktiivselt uute klientide leidmisega, et laiendada oma teenuste ulatust ja suurendada ettevõtte kasvu. See strateegia on osutunud edukaks, kuna

Dropdown

kõik artiklid

Milliseid kemikaale tasub kodukoristusel vältida?

Kodukoristus on vajalik tegevus, et tagada kodu puhtus ja tervislik keskkond. Kuid paljud kodukoristajad ei ole teadlikud sellest, et kasutatavad kemikaalid või
ssb.ee
Kodukoristus on vajalik tegevus, et tagada kodu puhtus ja tervislik keskkond. Kuid paljud kodukoristajad ei ole teadlikud sellest, et kasutatavad kemikaalid võivad olla ohtlikud nii inimeste tervisele kui ka keskkonnale. Seetõttu on oluline valida õiged kemikaalid, et tagada ohutu ja tõhus kodukoristus. Mõned kemikaalid, mida tasub vältida kodukoristuses, on: Kloor - Kloor on tavaliselt leitav valgendajates ja desinfitseerimisvahendites. See võib põhjustada silmade ärritust, nahaärritust ja hingamisteede probleeme. Lisaks võib kloori sisaldavate kemikaalide kasutamine põhjustada

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.