Rohkema info nägemiseks:

RR INTERIOR OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme eritellimusel valmistatud mööbli ja sisustuselementide pakkumisega nõudlikele klientidele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Kodude ja kontorite sisustamine on kunst, mis väljendab inimeste isikupära ja stiili. RR Interior on siin selleks, et tuua teie unistused ellu, pakkudes eritellimusel valmistatud mööblit ja sisustuslahendusi, mis rahuldavad ka kõige nõudlikuma maitse.

Teie elutuba on koht, kus jagate olulisi hetki pere ja sõpradega. Meie meisterlikult valmistatud elutoamööbel mitte ainult ei täienda teie interjööri, vaid lisab ka mugavust ja soojust. Iga tükk on kohandatud vastavalt teie soovidele ja ruumi eripärale, nii et teie elutuba peegeldab teie isiklikku stiili.

Vannituba on privaatne pühamu, kus saate lõõgastuda ja ennast hooldada. Meie eritellimusel valmistatud vannitoamööbel loob elegantsi ja funktsionaalsuse harmoonilise koosluse. Kasutades kvaliteetseid materjale ja täpset käsitööd, tagame, et teie vannituba oleks nii ilus kui ka praktiline.

Köök on kodu süda ja RR Interior aitab teil sellest südamest midagi erilist teha. Meie kohandatud köögimööbel on disainitud, et pakkuda optimaalset kasutusmugavust ja lisada köögile elegantset stiili. Unustage standardlahendused ja laske meil luua teie köögiruumile sobiv unikaalne köögimööbel.

Suvekodu on paik, kus saate lõõgastuda ja nautida looduse ilu. RR Interiori suvekodu mööbel on loodud selleks, et lisada teie puhkekohale luksust ja mugavust. Valige meie laiast valikust eritellimusel valmistatud mööblitükke, et muuta suvekodu unistuste oaasiks.

Esik on esimene asi, mida teie külalised näevad, seega laske sellel olla suurepärane esmamulje. Meie eritellimusel valmistatud esikumööbel mitte ainult ei loo visuaalset muljet, vaid pakub ka tõhusat hoiuruumi ja organisatsiooni.

Kui olete otsimas kvaliteetset ja unikaalset sisustust oma koju või kontorisse, ärge kartke võtta ühendust RR Interioriga. Meie meeskond on valmis kuulama teie soove ja vajadusi ning looma täiusliku sisustuslahenduse, mis vastab teie ootustele. Oleme pühendunud tagama, et teie kodu või kontor oleks täis ilu ja funktsionaalsust. Astuge samme oma unistuste interjööri poole ja võtke meiega ühendust juba täna. RR Interior - teie partner kvaliteetse mööbli ja sisustuse loomisel!

Võtke meiega ühendust juba täna!

KONTAKT

RR INTERIOR OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Laura M.

RR Interiori meeskond tegi suurepärast tööd, luues meie kodule kohandatud köögimööbli. See on täpselt nii, nagu ma seda ette kujutasin. Suurepärane teenus ja tähelepanu detailidele!

- Mark T.

Nad muutsid meie vannitoa unistuste oaasiks! Eritellimusel valmistatud vannitoamööbel on nii funktsionaalne kui ka stiilne. Soovitan RR Interiorit kõigile, kes soovivad oma kodu uuendada.

- Sandra L.

RR Interiori valgustuslahendused lisasid minu elutoale uue sära. Olen äärmiselt rahul nende disaini ja kvaliteediga. Suurepärane koostöö kogu projekti vältel!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

RR INTERIOR OÜ tegevusaruanne 2022

Ettevõtte müügitulu oli 2022. aastal 264 155 eurot. Kasum 5658 eurot.

Dropdown

kõik artiklid

Miks eelistada eritellimusel valminud kööki?

Kui mõtleme oma kodu südamele, kerkib esimesena silme ette köök. See on paik, kus toimub kokkamine, vestlused pereliikmete ja sõpradega ning kus luuakse maitsva
ssb.ee
Kui mõtleme oma kodu südamele, kerkib esimesena silme ette köök. See on paik, kus toimub kokkamine, vestlused pereliikmete ja sõpradega ning kus luuakse maitsvaid mälestusi. Köök on tõeline koht, kus toimub maagia, kuidas aga saaksime seda maagiat veelgi tõsta ja köögile tõelise südame anda? Uurime, kuidas eritellimusel valmistatud köögimööbel muudab teie köögi tõeliseks tähenduseks koduses elus. Üks suurimaid eeliseid eritellimusel valmistatud köögimööbli puhul on võimalus luua täpselt selline köök, mis vastab teie maitsele ja vajadustele. Standardmööbel on sageli piiratud stiili ja suuruse

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.