Rohkema info nägemiseks:

RAPLAMAA KOOLIÕDE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 154; jälgijaid - 1. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta RAPLAMAA KOOLIÕDE OÜ kohta arvamuslugu!"

RAPLAMAA KOOLIÕDE OÜ hetkeolukord

Juba 154 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Raplamaa kooliõde asutati oktoobris 2015.a. Osaühingu osakapitali suurus on 2 500 eurot.

OÜ Raplamaa kooiõde peamine tegevusvaldkond on koolitervishoid: * õpilaste eakohane tervisekontroll I, III, VII, XI klassis; * ennetustöö - õpilaste, õpetajate ja lastevanemate nõustamine, ka kogemusnõustamine ATH-ga laste puhul, esmaabi andmine, esmaabi ja terviseõpetuse õpetamine, immuniseerimine vastavalt riiklikule immuniseerimiskalendrile.

Teenuse rahastamine toimub Eesti Tervisekassaga sõlmitud lepingu kaudu õpilaste pearaha alusel. Hetkel kehtiv leping on sõlmitud 01.09.2021 kuni 31.08.2023.a, millega kaasnes eritariif hariduslike erivajadustega õpilaste teenindamiseks. Koolitervishoiuteenust osutatakse Rapla

Vesiroosi Koolis ning Kohila Mõisakoolis.

Lisaks toimub esmaabi õpetamine täiskasvanutele ja teiste koolide õpilastele üle Eesti ning osteopaatilised vastuvõtud Raplas, Paides, Tallinnas või patsiendi kodus, kui ta pole võimeline liikuma.

Sellel aastal jätkub õpilaste, nende vanemate ning vajadusel õpetajate nõustamine-teenindamine.

Aruandeaastal maksti juhatuse liikmele töötasu kokku 16 132 eurot.

Kohilas, 12.06.2023.a.

RAPLAMAA KOOLIÕDE OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.