Rohkema info nägemiseks:

SERKO OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme keskendunud ehitiste välisilme parandamisele ja kaunimaks muutmisele. Pakume kvaliteetseid ehitusteenuseid, et tagada hoone esteetiline ja funktsionaalne taastamine ning klientide rahulolu.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Otsid professionaalset ja usaldusväärset partnerit, kes aitaks parandada Sinu hoone välisilmet ning tagada selle vastupidavuse ja ilmastikukindluse? Siis tutvustame meelsasti Serko OÜ-d – ettevõtet, mis on spetsialiseerunud katuste ja hingavate fassaadide ehitusele, pakkudes kvaliteetseid terviklahendusi hoone välisilme parandamiseks.

Serko OÜ pakub laia valikut teenuseid, mis hõlmavad kõike alates lame- ja viilkatuste ehitusest ning vihmaveesüsteemide ja katusetarvikute paigaldusest kuni pööningukorruste väljaehitamise ning fassaadide soojustamise ja renoveerimiseni. Lisaks teostame ka mitmesuguseid muid ehitustöid, sealhulgas kipsi paigaldust, ripplagede paigaldust, põrandakatete vahetust, uste ja akende paigaldust ning isegi rõdude klaasimist.

Meie kogenud meeskond on valmis võtma ette ka eritöid nagu puusepatööd, puitfassaadide ehitus, terrasside ehitus, varikatuste paigaldus ja palju muud. Olgu tegu katusetööde, fassaaditööde või sisetöödega, võite olla kindel, et Serko OÜ pakub kõrgekvaliteedilist teenust ja professionaalset lähenemist igale projektile.

Meie eesmärk on pakkuda klientidele parimat võimalikku teenust ja lahendusi, mis vastaksid nende vajadustele ja eelarvele. Seega, kui otsite usaldusväärset partnerit oma ehitusprojektidele, võtke julgelt meiega ühendust ning leiame koos parima lahenduse, mis vastab teie vajadustele ja ootustele.

Võtke meiega ühendust ja leiame parima lahenduse Teie ehitusvajadustele!

uuri lisaks

SERKO OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kert K

Serko OÜ pakub väga kvaliteetseid ja tõhusaid teenuseid. Nendega oli väga lihtne koostööd teha ning töö oli kiire ja täpne. Täname!

- Kati K

Ma olen väga rahul Serko OÜ teenustega. Nad tegid lõpliku tulemuse meeldivalt kiiresti ja täpselt ning õpetasid meile ka palju kasulikku. Suur aitäh!

- Kulli P

Töö Serko OÜ-ga oli meeldiv ja professionaalne. Nad tegid täpse töö kiiresti ja korralikult. Soovitan kõigile neid teenuseid!

Millised on terviklahenduse hoone välisilme parandamiseks?

Hoone välisilme parandamine on oluline protsess, mis aitab hoida hoone esteetilist ja funktsionaalset väärtust. Selleks on vajalik hinnata hoone seisukorda ja tuvastada probleemid, mida tuleb lahendada. Terviklahendus hoone välisilme parandamiseks hõlmab mitmeid erinevaid tegevusi, mis aitavad tagada hoone kestvuse, tõsta selle esteetilist väärtust ja tagada optimaalne energiatarve. Üks olulisemaid terviklahendusi hoone välisilme parandamisel on katuste ehitus ja renoveerimine. Väga oluline on tagada katusesüsteemi terviklikkus ja veekindlus, et vältida kahjustusi hoone sisemuses. Samuti on

Dropdown

kõik artiklid

Vihmaveesüsteemide paigaldus-millised on võimalused?

Vihmaveesüsteemide paigaldamine on hoonete välisilme kujundamisel ja funktsionaalsuse tagamisel oluline samm. Nõuetekohaselt paigaldatud vihmaveesüsteemid tagav
ssb.ee
Vihmaveesüsteemide paigaldamine on hoonete välisilme kujundamisel ja funktsionaalsuse tagamisel oluline samm. Nõuetekohaselt paigaldatud vihmaveesüsteemid tagavad hoone fassaadi, vundamendi ja ümbritseva maa tõhusa kaitse liigse niiskuse eest ning aitavad ennetada ehitise struktuurset kahjustumist. Vihmaveesüsteemide paigaldamiseks on mitmeid võimalusi. Üks populaarsemaid valikuid on valmistoodetud vihmaveetorude ja -kraanide paigaldus. Need on valmistatud erinevatest materjalidest, sealhulgas plastikust, alumiiniumist, vasest ja tsingitud terasest. Valmistoodangut on saadaval erinevates

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.