Rohkema info nägemiseks:

AMAROM OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1429; jälgijaid - 1. Arvustusi - 4; Artikleid 5+ "Kirjuta AMAROM OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast põnevasse AMAROM OÜ maailma, kus linnasport pulbitseb metsiku intensiivsusega. Meie missioon on lihtne, kuid sügav: pakkuda laia valikut tõukerattaid, BMX-rattaid, rulasi ning hoolikalt valitud rõivaid ja aksessuaare, mis on mõeldud just sinule, linnasportlasele.

Meie veebipoe külastamisel viiakse sind kohe maailma, kus kvaliteet, innovatsioon ja stiil kohtuvad, et pakkuda võrdlematut ostukogemust. Meie riiulid on varustatud viimase peal linnaspordivarustusega, tagades, et olenemata sellest, kas oled algaja või proff, leiad täpselt selle, mida vajad, et sõita linnaspordi piiril!

Meie tootekategooriad on sama mitmekesised kui sportlased, keda teenindame. Uuri meie Tõukerataste sektsiooni, kus leiad mudeleid algajatele, kesktaseme sõitjatele ja kohandatud disainilahendusi neile, kes nõuavad isikupärast lähenemist. Sukeldu meie BMX kollektsiooni, mis sisaldab kvaliteetseid rattaid, rehve ja komponente, mis peavad vastu kõige raskematele sõitudele. Liugle meie Rulade vahekäiku, kus lauad, rattad ja laagrid ootavad, et sind suunata tänavatel meisterlikkuse poole.

Kuid see pole veel kõik – ohutus ja stiil käivad AMAROM OÜ-s käsikäes. Meie Kiivrid ja Kaitsevarustus tagavad, et püsid turvaliselt piire nihutades ning meie Rõivaste ja Aksessuaaride valik paneb sind linnamaastikul teravalt välja paistma. Tõukeratta kotidest käepaeladeni, hoidikutest kleebisteni – meil on kõik lisad, et täiendada sinu kirge.

AMAROM OÜ-s ei ole me lihtsalt toodete müüjad; me loome kogukonda. Kogukonda, mis õitseb sõidu adrenaliinist, avatud kõnnitee vabadusest ja kaaslaste seltskonnast. Oleme siin, et toita sinu teekonda parimate brändidega tööstuses, sealhulgas Abus, Apex, Blunt, Cult, District, Ethic ja paljud teised.

Liitu meiega pühendumuses linnaspordi elustiilile. Meie kasutajasõbraliku veebipoe, erakordse klienditeeninduse ja pühendumusega hoida sind arengukõvera ees, oleme siin, et tagada, et sinu sõit ei lõppeks kunagi. AMAROM OÜ on rohkem kui bränd; see on majakas julgetele, vapperdatele ja piiritutele.

Nii et, mida sa ootad? Sukeldu meie maailma aadressil Trikiratas.ee ja alustame seda linnaseiklust koos. Sõida linnaspordi piiril!

Kontakt

AMAROM OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kert T.

Kaitsevarustus on mugav ja kvaliteetne, tunnen end turvaliselt sõites.

- Liis M.

Kvaliteetsed tooted ja uskumatu valik!

- Marko R.

AMAROM OÜ pakub mitmekülgset valikut ja usaldusväärset teenindust!

Kuidas tagada tõukeratta regulaarne hooldus ja kontroll?

Oma tõukeratta hooldamine on ülioluline selle pikaealisuse, ohutuse ja optimaalse jõudluse tagamiseks. Olgu sa kogenud sõitja või uus linnaspordi maailmas, need viis olulist hooldusnõuannet aitavad hoida sinu tõukeratta tipptasemel. Regulaarne puhastamine ja kontroll Pärast iga sõitu võta hetk, et pühkida oma tõukeratas niiske lapiga. See eemaldab mustuse, rasva ja muud korrodeerivad ained, mis võivad aja jooksul viimistlust ja komponente kahjustada. Kontrolli regulaarselt oma tõukeratta lahtisi kruvisid, polte või osi. Pinguta neid vajadusel, et vältida õnnetusi ja tagada sujuv sõit.

Dropdown

kõik artiklid

Millised on olulised komponendid õige BMX-ratta valimisel?

BMX-sõit on mitmekülgne spordiala, millel on erinevad distsipliinid, millest igaüks nõuab konkreetset tüüpi ratast. BMX-võidusõidu kiiretest põnevustest kuni fr
ssb.ee
BMX-sõit on mitmekülgne spordiala, millel on erinevad distsipliinid, millest igaüks nõuab konkreetset tüüpi ratast. BMX-võidusõidu kiiretest põnevustest kuni freestyle'i loovuse leidmiseni - õige BMX-ratas võib oluliselt parandada teie sooritust ja naudingut. Õige BMX-ratta valimine on oluline ohutuse, mugavuse ja sõidueesmärkide saavutamiseks. Ratas, mis sobib teie sõidustiiliga, parandab mitte ainult teie oskusi, vaid tagab ka, et olete varustatud oma valitud distsipliini väljakutsetega toime tulema. BMX-ratta anatoomia Raam on teie BMX-ratta selgroog ja selle geomeetria varieerub, et

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.