Rohkema info nägemiseks:

MUST TURG OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme laia tootevalikuga e-pood, mis pakub mitmekesiseid kaupu alates aiatarvetest kuni motokaupadeni.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Meie ettevõtte lugu

Tere tulemast Must Turg OÜ e-poodi! Oleme põnev ja mitmekülgne e-pood, mis pakub laia valikut tooteid nii kodu, aia kui ka auto jaoks. Oleme juba aastaid olnud usaldusväärne partner oma klientidele, pakkudes kvaliteetseid kaupu soodsate hindadega. Tutvustame lühidalt meie tootevalikut ja teenuseid.

Meie e-poes leiad mitmeid tootegruppe, alustades "Black Market Poncho" stiilsest rõivakollektsioonist, mis sobib julgetele ja omanäolistele inimestele. Lisaks pakume lõpumüügi tooteid, päeva, nädala ja kuu pakkumisi, kust leiad alati midagi erilist ja soodsat.

Autokaubad ja rehvid on meie üks tugevamaid valdkondi. Meil on suur valik erinevaid rehve eri tüüpi autodele, mootorratastele ja ATV-dele. Samuti pakume erinevaid autokaupu ja lisaseadmeid, mis aitavad sul hoida oma sõiduvahendi korras ja mugavana.

Meie e-poest leiad ka laia valiku hügieenitarbeid, mis tagavad sinu kodu puhtuse ja tervisliku keskkonna. Lisaks pakume mitmesuguseid ilutooteid, mis aitavad sul end hästi tunda ja enda eest hoolitseda.

Kui oled meistrimees või kodune käsitööline, siis leiad meie e-poest vajalikud tööriistad ja tarvikud, mis aitavad sul oma projekte teostada lihtsamalt ja tõhusamalt. Pakume kvaliteetseid töökindaid, kinnitusvahendeid ja erinevaid tööriistu, mis vastavad ka kõige nõudlikumatele vajadustele.

Aed ja kodu kategoorias leiavad aiapidajad ja aednikud endale palju vajalikku. Pakume erinevaid aiandustarbeid, väetiseid, mullasid, aiapotte ja muud, mis aitavad sul oma rohelise oaasi ehitada ja hoida.

Miks Valida Must Turg OÜ E-Pood?

  1. Suur tootevalik: Pakume laia valikut tooteid erinevates kategooriates, et rahuldada kõigi klientide vajadused.
  2. Soodne hinnaklass: Oleme tuntud heade hindade poolest, teeme regulaarselt pakkumisi ja allahindlusi.
  3. Kvaliteetsed tooted: Meie tooted on hoolikalt valitud, et tagada kvaliteet ja vastupidavus.
  4. Kiire tarne: Mõistame, et tarne kiirus on oluline, seega teeme kõik endast oleneva, et sinu tellimus jõuaks kiiresti kohale.
  5. Suurepärane klienditeenindus: Meie meeskond on alati valmis aitama sind küsimuste ja probleemide korral.

Külastage meie e-poodi ja avastage lai valik põnevaid ja kvaliteetseid tooteid!

E-POOD

MUST TURG OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Erik O.

Super kvaliteetne tööriistakomplekt Kamasa Toolsilt.

Olen meeldivalt üllatunud!

- Anneli R.

Leidsin sealt vajalikud köögitarbed ja ka riided. Soovitan!

- Kati A.

Hügieenitooted olid odavad ja kiire tarne üllatas meeldivalt. Aitäh!

MUST TURG OÜ tegevusaruanne 2022

Must Turg OÜ on Eesti ettevõte, mis asutati novembris 2015. Sellest ajast alates on ettevõte pühendunud oma põhitegevusele - jaemüügile posti või interneti teel. Must Turg OÜ on e-kaubanduse pioneer, kes on pühendunud kvaliteetsete toodete pakkumisele laiale tarbijaskonnale. Ettevõtte e-pood on aktiivselt tegutsenud alates asutamisest, pakkudes laia valikut tooteid seinast seina. Nende kaubavalik hõlmab kõike alates autokaupadest, olmetehnikast, audiotehnikast kuni erinevate kodukaupade, lastekaupade ja muude erinevate hooajakaupadeni. See tähendab, et olenemata sellest, mida tarbijad otsivad,

Dropdown

kõik artiklid

Miks on lõpumüük populaarne?

Lõpumüük on sündmus, mis võib tekitada elevust kõigis ostuhuvilistes. See on aeg, kus kauplused, e-poed ja kaubanduskeskused avavad uksed soodsate hindade ja ah
ssb.ee
Lõpumüük on sündmus, mis võib tekitada elevust kõigis ostuhuvilistes. See on aeg, kus kauplused, e-poed ja kaubanduskeskused avavad uksed soodsate hindade ja ahvatlevate pakkumistega. Lõpumüük on palju enamat kui lihtsalt ostlemine - see on võimalus leida hea diil ning säästa raha. Üks peamisi põhjusi, miks lõpumüügid nii populaarsed on, on hindade langus. Kaupmehed soovivad vabaneda hooaja lõpus jäänud varudest, et teha ruumi uutele toodetele. See tähendab, et tarbijad võivad leida tooteid, mis on oluliselt odavamad kui tavaliselt. Kas soovid uuendada oma garderoobi või hankida koduseks

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.