Rohkema info nägemiseks:

PÜVI OÜ

2
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Võõpsu Mesila tegeleb kvaliteetse mee tootmise ja müügiga, pakkudes klientidele ausat, läbipaistvat ning jätkusuutlikult kogutud ja töödeldud mett.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Kui otsid kõrgeima kvaliteediga mett, mis on mitte ainult maitsev, vaid ka vastutustundlikult ja jätkusuutlikult toodetud, siis tere tulemast Võõpsu Mesilasse! Oleme pühendunud klientidele usaldusväärse ja puhta mee pakkumisega, mis on kogutud Räpinast ja selle ümbrusest pärit looduslikest taimedest.

Meie mesi on värskelt vurritatud, selitatud, sõelutud ja pakendatud klaaspurki otse tarbimiseks. Kvaliteet ja puhtus on meie prioriteedid, tagades sulle parima meekogemuse. Mesi pärineb kohalikest viljapuu aedadest, Räpina aianduskooli pargi roosidest ning muudest loodusliku koosluse taimedest, mis annavad meile unikaalse maitse ja kvaliteedi. Lisaks kõrgekvaliteedilisele meele pöörame suurt tähelepanu jätkusuutlikkusele ja eetilistele tavadele. Meie ettevõtte missioon hõlmab jäätmete vähendamist, ökoloogiliselt sõbralikku pakendamist ning eetilist allikate hankimist ja kogukonna kaasamist.

Võõpsu Mesila on uhke oma pärandi üle, alustades 2015. aastal asutatud Püvi OÜ-st. Oleme edukalt mesindanud alates 2021. aastast, pakkudes laia valikut orgaanilisi mee tooteid, mis on sertifitseeritud vastavalt Euroopa Liidu standarditele. Meie eksporditegevus võimaldab meil tuua Eesti looduse maitsvad kingitused mitmetesse Euroopa riikidesse.

Ootame sind avastama meie kodulehte ja tutvuma meie tootevalikuga. Võta ühendust meie sõbraliku meeskonnaga, kes on valmis jagama lisateavet meie toodete ja jätkusuutlikkuse algatuste kohta. Leiame koos parima lahenduse, et tuua sinuni kvaliteetne, maitsvaim ja eetiliselt toodetud mesi.

Võõpsu Mesila - Pakume parimat!

UURI LISAKS

PÜVI OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Liisa

Hämmastav meevalik!

- Jaan

Võõpsu Mesila mesi on suurepärane!

- Erik

Puhas maitse, täpselt nii, nagu lubatud.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Mesindusaasta kokkuvõte

Selle aasta mesi on kõik võetud. Kokku tuli ca 1 tonn mett. Esimese mesindusaasta kohta olen rahul saagiga. Kevad oli küll pikk ja vihmane, kuid soojad suvepäevad kompenseerisid seda. Tänu Erkile ja Reimole saime sel aastal mesilastega sõbralikult koos hakkama. Samuti suur tänu kannatlikule naabrinaisele, Karinile, kes pidi algaja mesiniku eksimused välja kannatama. Värvikamate seikadena võib mainida kevadist sülemlemist ja kärgede limpsimisel tekkinud röövimismeeleolu. Poleks arvanud, et mesilaste röövimismeeleolu ja kannatlikkus kestab kolm-neli päeva. Nimelt just nii kaua ootasid nad ukse taga, et raame limpsima saada.

Loe algallikast pyvi.eu

Dropdown

kõik artiklid

Talvine matk meie Võõpsu mesilasse

Talvisele Võõpsu mesila meemaale tuli külla 22 VOCO matkajat, et näha kuidas töötab üks mesila, juua kuuma jooki ja maitsta mõnusaid meesaiu
ssb.ee

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.