Rohkema info nägemiseks:

K&J EHITUS OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme üle Eesti katuste paigalduse, renoveerimise ja ehitusega, samuti üldehitustööde ja projektijuhtimisteenuse pakkumisega ehitusvaldkonnas.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

K&J Ehitus on pühendunud kvaliteedile ja tulemustele ning meie peamiseks fookuseks on katuste paigaldus ja renoveerimine üle Eesti. Oleme teie usaldusväärne partner, kes suudab pakkuda parimaid ja soodsamaid lahendusi, arvestades igat tellija individuaalseid vajadusi ning tagades kiire ja tõhusa teostusaja.

Pakume kõrgekvaliteedilisi valtsplekk-katuseid, mis tagavad teie hoonele vastupidavuse ja stiilse väljanägemise. Meie eksperdid paigaldavad need kiiresti ja efektiivselt. Valik profiilkatuseid erinevates stiilides ja värvides, mis aitavad teil luua just sellise katuse, mida olete alati soovinud. Lisaks katustele pakume ka sise- ja välisviimistlusteenuseid, et teie hoone saaks täielikult renoveeritud ja uuendatud.

Teostame fassaadi- ja plekitöid, mis lisavad teie hoonele mitte ainult kaitset, vaid ka esteetilisust. Tagame, et teie hoone jääks kuivaks ja kaitstuks sademete ja niiskuse eest tänu meie professionaalsetele hüdroisolatsioonitöödele. Aitame teil suurendada hoone energiatõhusust ja mugavust, paigaldades kvaliteetse soojustuse ja drenaažisüsteemi.

Oleme uhked oma kogemuse ja professionaalsuse üle ehitusturul, mis võimaldab meil pakkuda teile parimaid lahendusi igasuguste projektide jaoks. Lisaks pakume ka üldehitustööde ja projektijuhtimisteenuseid, et saaksite oma ehitusprotsessi sujuvamalt ja hõlpsamalt hallata.

 K&J Ehitus on teie usaldusväärne partner, kes toob teie visioonid ellu kvaliteetselt ja efektiivselt. Ootame huviga võimalust teiega koostööd teha ning aidata teil ehitada või renoveerida hooneid, mis peegeldavad teie unikaalseid vajadusi ja maitset.

Võtke meiega ühendust juba täna!

KONTAKT

K&J EHITUS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mari T.

K&J Ehitus tegi meie katuseprojekti suurepäraselt ja täpselt. Nad olid professionaalsed ning hind oli väga konkurentsivõimeline.

- Jaan K.

Hüdroisolatsioonitööd, mida K&J Ehitus tegi meie kodus, olid üliolulised. Nende meeskond oli kiire ja tulemuslik.

- Liis M.

Valtsplekk-katus, mille K&J Ehitus paigaldas, näeb välja suurepärane! Nad olid väga paindlikud ja kuulasid meie soove.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

K&J EHITUS OÜ tegevusaruanne 2022

K&J Ehitus OÜ, mis on tuntud oma kvaliteetsete ehitustööde poolest, on avaldanud oma raamatupidamise aastaaruande. Aastaaruanne annab põhjaliku ülevaate ettevõtte tegevusest ja asjaoludest, mis on määrava tähtsusega ettevõtte finantsseisundi ja majandustegevuse hindamisel. See sisaldab ka olulisi sündmusi majandusaastal ning eeldatavaid arengusuundi järgmisel majandusaastal. Aastaaruande periood on 01.01.2022-31.12.2022. K&J Ehitus OÜ asutati 30. detsembril 2015 ja alustas tegevust 2016. aasta alguses. Ettevõtte põhitegevusalaks on elamute ja mitte-eluhoonete ehitustööd. 2022. aastal oli

Dropdown

kõik artiklid

Millised on meie pakutavad teenused?

Maja ehitamine või renoveerimine on oluline samm, mis nõuab põhjalikku planeerimist ja professionaalset abi erinevate ehitustööde tegemisel. Kui otsite usaldusv
ssb.ee
Maja ehitamine või renoveerimine on oluline samm, mis nõuab põhjalikku planeerimist ja professionaalset abi erinevate ehitustööde tegemisel. Kui otsite usaldusväärset ehitusettevõtet, mis pakub mitmekülgseid ehitusteenuseid, siis olete jõudnud õigesse kohta. Meie ettevõte on spetsialiseerunud mitmesugustele ehitustöödele ning meil on aastatepikkune kogemus ja teadmised, et tagada teie ehitusprojekti sujuv ja edukas lõpuleviimine. Valtsplekk-katused Üks olulisemaid osi iga hoone katuse konstruktsioonis on katusekattematerjal. Valtsplekk-katused on populaarsed oma vastupidavuse ja

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.