Rohkema info nägemiseks:

PRASS VALGUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1697; jälgijaid - 6. Arvustusi - 2; Artikleid 5+ "Kirjuta PRASS VALGUS OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Valgus, mis toob ellu sära ja soojuse, peegeldades meie maitset ja stiili. Prass Valgus OÜ on Eestis tuntud kui usaldusväärne partner valgustimaailmas. Sellest alates, kui ettevõte alustas teekonda 2016. aastal, on Prass Valgus kandnud kaasaegset valgustust inimeste kodudesse, kontoritesse ja avalikesse ruumidesse. Mis eristab neid teistest? Asjatundlikkus, personaalne lähenemine ja kvaliteetne valik.

Prass Valgus OÜ on kirega valgustimaailmasse sukeldunud ettevõte, mis on rajatud aastatepikkusele kogemusele ja kirglikule armastusele valgustuse vastu. Ettevõtte asutaja Priit Prass, tuntud nimi Eesti valgustiturul, on toonud kokku meeskonna, kes jagab tema entusiasmi valgustite vastu. Koos ekspertidega nagu Hanno Kroon, Eve Kangur ja Tristan Boltovsky on Prass Valgus suutnud luua märkimisväärse valikuga tooteid, mis rahuldavad ka kõige nõudlikumaid maitseid.

Prass Valgus ei ole lihtsalt müüja – nad on nõuandjad, kes mõistavad, et õige valgus loob õige atmosfääri. Nende tootevalikusse kuuluvad mitmesugused LED-valgustid kodudesse, kontoritesse ja äripindadele. Valik hõlmab laevalgusteid, seinavalgusteid, lauavalgusteid ja isegi spetsiaalseid tööstusvalgusteid, mis on mõeldud vastama kõige keerulisematele nõuetele. Kõik tooted on hoolikalt valitud ja testitud, et tagada nende vastupidavus ja funktsionaalsus.

Mis teeb Prass Valguse eriliseks, on nende personaalne lähenemine klientidele. Kuigi veebipoodi neil hetkel veel ei ole, on nende ekspertide tiim vaid ühe e-kirja kaugusel. Kui otsite konkreetset tüüpi valgustit või vajate nõuandeid oma valgustusprojekti jaoks, on Prass Valgus teie usaldusväärne partner. Nende konsultandid on valmis jagama oma teadmisi ja aitama teil leida täpselt selle, mida vajate.

Nüüd on võimalus astuda sisse maailma, kus valgus saab elu täiustada. Prass Valgus OÜ on rohkem kui lihtsalt valgustimüüja – nad on teie teejuhid valgustuse maailmas. Nende kirev valik, asjatundlik teenindus ja pühendumus kvaliteedile muudavad iga valgustusprojekti unikaalseks kogemuseks. Kui olete valmis oma ruumi ellu äravalt valgustama või vajate nõu oma valgustusprojekti jaoks, ärge kartke võtta meiega ühendust. Prass Valgus OÜ on siin, et muuta teie ideed reaalsuseks.

Võtke ühendust juba täna!
KONTAKT

PRASS VALGUS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Jane T.

Kiire tarne, kvaliteetsed tooted. Soovitan Prass Valgust kõigile!

- Marta S.

Leidsin siit täpselt sellised valgustid, mida otsisin. Väga rahul!

- Priit R.

Konsultandid olid äärmiselt abivalmid ja asjatundlikud. Suurepärane valik!

PRASS VALGUS OÜ tegevusaruanne 2022

Prass Valgus OÜ on asutatud 08.01.2016 ja tegeleb LED-valgustite ja -valgusallikate jae- ja hulgimüügiga. Firma kogukäive aastal 2022 oli 707535€, firmas töötas täiskohaga 4 ja osalise koormusega 3 inimest. Keerulise koroonaaja lõppu tähistades pöördus käive seisakust taas kasvule. 2022.aasta lõpul oli firma jätkuvalt kasumis. Aastal 2023. aastal jätkame samal tegevusalal.

Dropdown

kõik artiklid

Valgustus ja energiatõhusus: kuidas õige valgustusega raha ja keskkkonda säästa?

Keskkonnateadlikkus ja raha säästmine ei pea olema vastuolus mugavuse ja stiiliga. Prass Valgus OÜ pakub mitmeid nutikaid energiatõhusaid valgustuslahendusi, mi
ssb.ee
Keskkonnateadlikkus ja raha säästmine ei pea olema vastuolus mugavuse ja stiiliga. Prass Valgus OÜ pakub mitmeid nutikaid energiatõhusaid valgustuslahendusi, mis ühendavad keskkonnasõbralikkuse, mugavuse ja säästlikkuse. Meie uues artiklis tutvustame teile, kuidas õige valgustus võib muuta teie kodu või äriruumid mitte ainult energiasäästlikumaks, vaid ka hubasemaks. LED-lambid on tõhusaimad ja keskkonnasõbralikumad valgustusallikad turul. Need mitte ainult ei kesta kauem, vaid tarbivad ka vähem energiat, aidates sellega vähendada elektriarveid. Meie ekspertide nõuanded aitavad teil valida

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.