Rohkema info nägemiseks:

BAUHUB OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 3841; jälgijaid - 3. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta BAUHUB OÜ kohta arvamuslugu!"

BAUHUB OÜ hetkeolukord

Juba 3841 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Bauhub OÜ asutati 2016. aasta alguses eesmärgiga välja töötada veebipõhine ehitustarkvara ning pakkuda välja töötatud tarkvara eeskätt peatöövõttu pakkuvatele ehitusettevõtetele. Järgnevatel aastatel on tegeletud aktiivselt teenuse edasiarenduste ja teenuse müügiga eeskätt

Eesti ehitussektori peatöövõttu pakkuvatele ettevõtetele.

2022. aastal liitus meeskonnaga neli uut töötajat, kes jätkavad ka 2022. aastal Bauhubis töötamist. 2023. aasta alguses on seoses Venemaa sõjategevuse ning majanduskeskkonna jahtumisega aktiivne värbamine peatatud.

2022. aasta tegevused olid fokusseeritud Bauhubi teenuse kasutajaliidese ümberdisainimise ning sellega seotud arendustöödega. 2023. aasta 1. märtsil avalikustatakse kõikidele kasutajatele uuendatud disainiga kasutajakeskkond ning mitmed uued ning uuendatud olemasolevad funktsionaalsused.

2022. aasta käive võrreldes eelneva aastaga kasvas, kuid majanduskeskkonna jahtumine ning seeläbi ehitustegevuse vähenemine Eestis mõjutas ka Bauhubi kasvunumbreid, mis ei olnud sama suured võrreldes 2021. aastaga.

BAUHUB OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.