Rohkema info nägemiseks:

PLAADIGRUPP OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 7295; jälgijaid - 4. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta PLAADIGRUPP OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Iga kodu ja hoone südames peitub selle ehituse kvaliteet – tõde, millele meie PLAADIGRUPP OÜ oleme pühendunud, paigaldades iga plaati ja paigaldades iga talat. Meie teekond algas kogenud spetsialistide meeskonnaga, kes tõid lauale aastatepikkuse ekspertiisi, ühendatuna ühise visiooniga pakkuda terviklikke ehitusteenuseid, mis peavad vastu ajale.

Meie teenused hõlmavad alates peentest plaatimistöödest, mis tagavad teie pindade pikaealisuse ja välimuse, kuni üldiste ehitustöödeni, mis on iga tugeva hoone selgrooks. Oleme spetsialiseerunud korterite renoveerimisele, muutes ruumid kaasaegseteks mugavuse ja stiili pelgupaikadeks. Meie oskused ehitamisel ulatuvad eramajade ehitamiseni, kus unistused ehitatakse maast laeni.

Mõistes vannitoa renoveerimise nüansse, viime hoolikalt läbi sanitaarseadmete paigalduse ja duširuumide renoveerimise, tagades iga detaili täiuslikkuse. Meie repertuaari kuuluvad ka naturaalkivist tööd ja puidutööde soojus, igaüks valmistatud täpsuse ja hoolega.

Meie pühendumus tipptasemele ei väljendu ainult teenustes, mida pakume, vaid ka suhetes, mida loome. Me seisame oma töö eest kindlate garantiide ja kokkulepitud tähtaegadega, tagades klientidele meelerahu. Olgu tegemist plaatide ja vuukide hooldusega või üldise ehituse laiema ulatusega, läheneme igale projektile sama kvaliteedi ja kliendirahulolu pühendumusega.

Alustage oma järgmist ehitus- või renoveerimisteekonda PLAADIGRUPP OÜ-ga. Võtke meiega ühendust aadressil info@plaadigrupp.ee või helistage numbril +372 528 0336, et saada personaalne pakkumine, mis vastab teie ainulaadsetele vajadustele. Koos loome mitte ainult esteetiliselt meeldivaid, vaid ka kestvaid ruume.

Kontakt

PLAADIGRUPP OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Jaan R.

Väga professionaalne suhtumine.

- Andres L.

Meeldiv kogemus algusest lõpuni.

- Kadi R.

Rõõmuga teeme tulevikus koostööd.

Millised on peamised esteetilised uuendused plaatimistööstuses?

Plaatimise maailm on pidevas arengus, uute trendidega, mis lubavad kujundada tulevikku, kuidas me kaunistame oma kodusid ja äripindu. Kvaliteetsete plaatimislahenduste juhtiva pakkujana on PLAADIGRUPP OÜ nende uuenduste eesliinil, pakkudes tooteid ja teenuseid, mis on kooskõlas viimaste tööstuse arengutega. Keskkonnasõbralikud ja jätkusuutlikud materjalid Jätkusuutlikkusele suureneva rõhuasetusega muutub plaatides taaskasutatud materjalide kasutamine üha populaarsemaks. Need keskkonnasõbralikud valikud mitte ainult ei vähenda jäätmeid, vaid pakuvad ka ainulaadseid tekstuure ja viimistlusi,

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas planeerida edukat vannitoa renoveerimist?

Vannitoa renoveerimine võib muuta funktsionaalse ruumi isiklikuks pühapaigaks. See ei ole ainult seadmete uuendamine või seinte ülevärvimine; see on ruumi loomi
ssb.ee
Vannitoa renoveerimine võib muuta funktsionaalse ruumi isiklikuks pühapaigaks. See ei ole ainult seadmete uuendamine või seinte ülevärvimine; see on ruumi loomine, mis peegeldab teie stiili ja vastab teie vajadustele. Olgu teie eesmärgiks kodu väärtuse tõstmine, vannitoa funktsionaalsemaks muutmine või lihtsalt muutuse soov, renoveerimisprotsessi mõistmine on eduka projekti võtmeks. Oma vannitoa renoveerimise planeerimine Enne alustamist võtke aega, et mõelda, mida te renoveerimisest ootate. Kas soovite luua spaataolist pelgupaika või on eesmärk muuta ruum efektiivsemaks? Koostage nimekiri

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.