Rohkema info nägemiseks:

KINDEL VEDU OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme transpordi-, haagiste müügi- ja lumekoristusteenustega.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast Kindel Vedu OÜ, kus me oleme usaldusväärsuse majakas Eesti keerulistes kliimatingimustes ja transpordivajadustes. Meie teekond algas lihtsa, kuid võimsa pühendumusega: pakkuda erakordset teenust kaubaveos üle Eesti, haagiste müügis ja lumekoristustöödes, tagades, et meie klientide vajadused on täidetud täpsuse ja hoolitsusega.

Meie teenuste südames on tugev ja mitmekülgne haagiste valik, mis on müügil konkurentsivõimeliste hindadega. Alates 125 kuni 5000 liitrini ulatuvatest kütusepaakidest kuni spetsialiseeritud haagisteni, mis on mõeldud ehitusmasinate ja paatide ohutuks ja professionaalseks transportimiseks, on meil lahendus igale vajadusele. Meie haagised ei ole lihtsalt sõidukid; need on ettevõtete selgroog ja seikluste võimaldajad, täielikult registreeritud ja kindlustatud müügihetkel teie meelerahuks.

Mõistes meie klientide mitmekesiseid vajadusi, pakume paindlikke finantseerimisvõimalusi, sealhulgas 0% sissemakset ja intressimäärasid alates 9,9%. Olgu tegemist miniekskavaatori transportimisega või paadiga sõitma asumisega, meie haagised on loodud vastupidavuse ja jõudluse jaoks.

Kui talv katab Eesti lumega, on meie lumekoristusteenused Pärnus, Lihulas ja Haapsalus teistele teisejärgulised. Oleme uhked kiire reageerimise, mõistlike hindade ja meeldiva klienditeeninduse üle. Meie meeskond on varustatud ja valmis tagama, et teie teed, sissesõiduteed ja rajad püsiksid puhtad ja ohutud.

Kuid meie pühendumus teie edule ei lõpe siin. Pakume ka tööriistade rentimist ja seadmeid, mis aitavad teil toime tulla igasuguse suure või väikese projektiga. Ja erilistel puhkudel toob meie batuudi rent teenus teie üritustele rõõmu ja meelelahutust kvaliteetsete batuutidega.

Kindel Vedu OÜ juures oleme me rohkem kui lihtsalt teenusepakkuja; oleme teie usaldusväärne partner transpordis, seadmete rentimises ja kaugemalgi. Liituge meiega, kui sillutame teed ühendatuma ja rõõmsama Eesti poole, üks haagis, üks tööriist ja üks lumehelves korraga.

Kontakt

KINDEL VEDU OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mari S.

Suurepärane teenindus ja kiire reageerimine!

- Tõnu O.

Meeldiv kogemus ja konkurentsivõimelised hinnad!

- Anu S.

Suurepärane valik haagiseid ja paindlikud finantseerimisvõimalused!

Kuidas valida õige haagis vastavalt minu kaubaveo sagedusele ja kaugusele?

Enne haagise valimist on oluline mõista oma äri spetsiifilisi vajadusi. Kaaluge, millist tüüpi materjale või kaupu te transportima hakkate. Kas need on rasked ehitusseadmed, õrnad üritustarbed või põllumajandustooted? Teie lasti kaal ja olemus määravad nõutava kandevõime ja haagise struktuurilise terviklikkuse. Kui tihti ja kui kaugele te oma haagist vedama hakkate, on olulised tegurid. Sagedased pikamaavedud nõuavad vastupidavamat haagist, millel on omadused, mis suudavad taluda pidevat kulumist, samas kui juhuslik kasutamine võib lubada kergemat ja ökonoomsemat varianti. Haagise tüüpide ja

Dropdown

kõik artiklid

Millised on kriitilised aspektid tõhusa lumekoristuse tagamisel?

Eestis on külm ja lumine talvehooaeg, temperatuurid langevad tihti alla külmumispunkti. Balti kliima toob kaasa rasked lumesajud, muutes lumekoristuse kättesaad
ssb.ee
Eestis on külm ja lumine talvehooaeg, temperatuurid langevad tihti alla külmumispunkti. Balti kliima toob kaasa rasked lumesajud, muutes lumekoristuse kättesaadavuse ja ohutuse tagamiseks kriitiliseks ülesandeks. Tõhus lumekoristus on õnnetuste ärahoidmiseks, ettevõtete sujuva toimimise tagamiseks ja transporditeede avatuna hoidmiseks hädavajalik. See on eriti tähtis sektorites nagu ehitus, põllumajandus ja ürituste planeerimine, kus viivitused võivad olla kulukad. Ettevalmistused lumekoristuseks Enne lumeperioodi algust on oluline hinnata oma lumekoristusvajadusi. See hõlmab koristatava

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.